TÄMÄN HETKEN HIMOTUIMMAT

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

 
Pitkästä aikaa taas blogin äärellä. Kolmas jakso opiskeluiden osalta on nyt takana ja enää kaksi edessä marras- ja huhtikuussa. Vaikka nuo viikot Helsingissä tekevät aina yhtä hyvää henkisesti, on ne fyysisesti yllättävän rankkoja. No huomenna pääsee töihin lepäämään. :) Jotta ei tylsäksi kävisi, voi alkaa työstää tuliaiseksi saatua kotitehtävää. Mutta ennen kuin todella alan videoanalyysin parissa puurtaa, kevennetään mieltä lemppari asioin!

 
Olen täysin koukuttunut siniseen sisustuksessa tällä hetkellä. Tai no, sen verran vedän sanojani takaisin että sentään sinistä sohvaa ei meillä nähdä (been there, done that!). Mutta tyynynpäälliset, pussilakanat ja pari seinää kuitenkin! Makuuhuoneiden ja oleskelutilojen pintamateriaalivalinnat täytyi tehdä tällä viikkoa ja olen aika innoissani tuosta Tikkurilan maalikartan S431 Delft väristä. Onneksi pojatkin kelpuuttivat ja molempien huoneeseen tulee nyt yksi tehosteseinä tuolla värillä. Pitkään pyörittelin eri harmaan sävyjä mielessä, mutta tähän kuitenkin päädyin.  
 
Hei päivälleen kaksi kuukautta ja meillä on ensimmäinen yö uudessa kodissa nukuttu. Kuulostaa aika absurdilta lauseelta, mutta toivon todella, että se kävisi toteen. Vielä näyttää hyvältä! Energistä uutta viikkoa ystävät!
 

2 kommenttia :

  1. Täälläkin tuo sininen hiipi hiljalleen takaisin, enkä edelleen ymmärrä miksi ;) Tosin vain sängyllä tyynynpäällysiin, toistaiseksi..

    VastaaPoista
  2. Sama ihmetys täällä, mutta on se vaan niin kiva! :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |