UUDEN KODIN LATTIA

maanantai 16. helmikuuta 2015

 
Jälleen yksi talonrakentamisen mutkikkaista asioista takana, sillä lattiavalinta on tehty. Päädyimme lopulta valintaruljanssissa Novafloorin Erikoisparketti -verkkokaupasta tilattuun laminaattiin  Arctic Pine. Laminaatin puolesta puhui sen helppous ja kulutuksenkesto. Lisäksi se on tuttu ja turvallinen  hinnasta puhumattakaan. Tämä Paradorin laminaatti on suorareunainen, jolloin saumat ovat tiiviit. Tilasin tammikuulla heiltä ilmaisen mallikappaleen ja sitä peilailtiin ahkerasti eri tiloissa, eri valossa. Ja kieltämättä tämä sävy täytti kaikki odotukset.

 
Ensimmäisessä kuvassa laminaatin pala on vasten seinää kirkkaana aurinkoisena päivänä ja jälkimmäisessä kuvassa vasten valkoista keittiön sokkelia ja laatikkoa. Laminaatin sävy ei taita liikaa harmaaseen/siniseen, mutta ei ole myöskään kermanvalkoinen. Läpikuultavat puun syyt tuovat hieman eloa pintaan. Ensi viikolla alkaa asennus, joten sitten nähdään miltä isompi pinta-ala näyttää!
 
*Tuotteesta on saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan. Postaus on toteutettu yhteistyössä Erikoisparketin kanssa.
 

8 kommenttia :

 1. Todella hyvä väri ja kaunis kuvio. Elävä mutta simppeli. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nyt enää jännätään miten hyvin toimii isolla pinnalla! :)

   Poista
 2. kaunis,mutta sopii ahkeralle siivoojalle.

  VastaaPoista
 3. Lattianpinnassa ei lika ei näy kovinkaan hyvin, ennemminkin tummassa lattiassa lika näkyy paremmin. Eli et joudukaan lattian vuoksi ahkerasti siivoamaan😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, tummemmassa taitaa näkyä vieläkin enemmän. Joka tapauksessa tykkään siivota usein eli sen puolesta tämäkin passaa. :)

   Poista
 4. Tosi mainio valinta varmastikin! Näyttää kauniilta! Meillä taitaa olla aikalailla samanmoinen lattia (lankkumallisena tosin):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen käynyt ihastelemassa sitä teidän lattiaa! :) Todella toivon, että on onnistunut valinta, joskin pelkään, että kaikki näyttää sittenkin liian valkoiselta. No onneksi matoilla, kalusteilla ja tekstiileillä saa väriä. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |