FRITZ HANSENIN SEISKA-TUOLIT

tiistai 27. lokakuuta 2015 
Tässä ne nyt ovat, kaksi uusinta tulokasta meidän ruokapöytätuolien kokoelmaan. Fritz Hansenin Seiska-tuolit sävyssä White Ash. Ja voi, olo oli kuin Carriella kenkäkaupassa konsanaan. Mieheni luonnollisesti pyöritteli silmiään vieressä, kun hihkuin ja hypin tasajalkaa. Myönsi kuitenkin koeistuttuaan, että ovat ne hienot ja hyvät istua.
 
En ole mikään vannoutunut designin ystävä, mutta kantapään kautta tuli jälleen opittua, että joissakin asioissa vaan rahalla saa. Reilusti myönnän, että alun alkaenkin olisi täytynyt sijoittaa aitoihin eikä edellisiin Iskun kilpasiskoihin. Nämä ei keiku, heilu, nitise tai natise. Sen tuntee jo pelkästään koskettamalla selkänojaa, että istuinmukavuus on huipussaan.
 
Seiskojen kaveriksi pöytään jäi kaksi Iskun tuolia ja musta Thonet. Tuoliralli on nyt vasta alkutekijöissään, mutta pääasia, että nyt myös meidän eskarilainen sai omaan huoneeseensa tuolin. Mennään hetki näin.

// Two new chairs in our dining area.

8 kommenttia :

 1. Hyvä valinta. Meillä on nuo samat, vasta muutaman kuukauden olleet ja pois en antaisi.

  VastaaPoista
 2. Mä niin tiedän tuon tunteen! Ihailen valkoisia seiskojani edelleen päivittäin vaikka ovat jo kymmenen vuotta siinä pöydän äärellä nököttäneet :)
  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! Tuli siis tehtyä hyvä valinta. Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Kyllä on todella kauniit!!! Varsinkin tuo pinta ihastuttaa!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |