GRANITIN JOULU

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Käsi ylös, kuinka monen ajatukset ovat käyneet jo joulussa? Itse en ole vielä juurikaan asiaa miettinyt paitsi eilen, kun kävin läpi vanhoja valokuvia ja eteeni osuivat vanhan kotimme valokuvat joulun ajalta. Ja se myös myönnettäköön, että itsetehdyt adventtikalenteriajatukset ovat käväisseet jo mielessä. Joulusesonki on kuitenkin hiljalleen käynnistymässä ja myös Granit on julkaissut ihania inspiraatiokuvia.


Joulumieli nukkukoon hetken vielä talviunta, sillä täällä tuntuu syysfiilistelykin olevan vasta puolimatkassa. Näillä kauniilla aurinkoisilla päivillä on ollut iso vaikutus. Yöpakkanen vei hortensiat ja pitkälle syksyyn kukkineen mansikan. Josko viikonloppuna saisi syysistutukset tehtyä. Sitten voi alkaa herätellä joulumieltä. ;)

// Some lovely Christmas pictures by Granit.

2 kommenttia :

 1. Moi! Eksyin blogiisi ekan kerran ja tykkäsin!
  Omannäköisiä ratkaisuja, vaaleutta, raikkautta - tämä blogi on oiva osoitus siitä, ettei kaiken tarvitse olla aina sitä "klassikko klassikon perään" -settiä!

  Tulen toistekin. :)

  Minun blogini löytyy osoitteesta www.valkeaaunelmaajahippusia.blogspot.fi ---> kuukausi sitten muutettu ja aikalailla kaikki vielä kesken. Vinkkivitoset otan innolla vastaan jos päädyt pistäytymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja! :) Pistäydyn kyllä. Ja tervetuloa uudelleen!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |