PYHÄINPÄIVÄ / HALLOWEEN

lauantai 31. lokakuuta 2015

 
Kävin lukemassa kahden viime vuoden takaisia ajatuksia Pyhäinpäivältä äsken. Hyvin samanlaisia ajatuksia niin silloin kuin tänäänkin. Emme juhlineet Halloweenia, mutta emme erityisesti viettäneet myöskään Pyhäinpäivää. Jotenkin silti tästä päivästä muodostui tunnelmaltaan harras ja ehkä juuri sellainen päivä, jolloin muistetaan pitää huolta toisistamme. Vietettiin aikaa lasten ja ystävien kanssa. Touhuttiin ja pötköteltiin - sopivassa suhteessa molempia.

 
Arki on niin rutinoitunutta ja täynnä hoppua, että tällaiset viikonloput ovat aivan ihania. Olla kotona ja tehdä asioita To do -listalta oman mielenkiinnon mukaan. Pyhäinpäivän ruokapöytäasetelmaan ujutin mukaan kynttilöiden lisäksi Scandinavian Design Centeristä tilaamani Lyngbyn maljakon. Niin kaunis ilman kukkiakin!
 
// All Saint's Day and Halloween - spending time with family and friends

3 kommenttia :

 1. Ihanat tunnelmakuvat <3 Allekirjoitan kyllä täysin että arki on liian kiireistä, joten pyhäpäivät tulee aina tarpeeseen. kiireetöntä sunnuntaita teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin ja ihanaa päivää myös sinne :)

   Poista
 2. Ihanat tunnelmat kuvissa!! Lepo tekee aina hyvää! Meillä on tiedossa suhteellisen chilli viikonloppu viikon päästä! Sitä odotellessa!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |