PÄÄSISÄÄNKÄYNTI

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

 
Maistiaiseksi yksi kuva meidän pääsisäänkäynnistä. Oven viereisestä ikkunasta puuttuu edelleen smyygit, koska odottelemme vielä sopivaa ikkunapeltiä. Myös naulanreiät on maalaamatta ovismyygeistä. Hienoa on kuitenkin se, että meillä on ulkovalot viimein paikallaan. Illat alkavat olla jo todella pimeitä. Teen valoista tarkemman selonteon kunhan löydän oikean sävyiset ledit niihin. Hortensia jaksaa edelleen kukkia ovenpielessä.
 
Me olimme tänään vanhempieni luona tekemässä muuttoa. Meinasimme jäädä kotiin parantelemaan flunssaa, mutta viime kädessä päätimme kuitenkin lähteä avuksi. Onhan vanhempani olleet korvaamaton apu meille näissä taloprojekteissa. Tuli hyvä mieli, kun sai tehdä edes pienen vastapalveluksen.
 
Mutta nyt käyn teidän edellisen postauksen kommenttien kimppuun. Ihana kuulla, että tänne löytää tiensä uusia lukijoita. Tällaiset uutiset lämmittävät aina kovasti mieltä. Kirjoittaisin tätä varmasti, vaikka blogilla ei olisi ainuttakaan näyttöä, mutta jaettu ilo on suurempi ilo eikö niin. Iso sydän ja mukavaa uuden viikon alkua!
 
// We finally have lights in our terrace. Here's a picture of the main entrance.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |