SAANA JA OLLI KIEVARI-MATTO

sunnuntai 11. lokakuuta 2015 
Täällä on vierähtänyt viikonloppu mattopohdintojen äärellä. Kyllästyin viime viikolla totaalisesti vanhemman pojan huoneessa olleeseen Ikeaan vihreään nukkamattoon. Matto oli kaiken puolin hyväkuntoinen vielä, mutta armoton legosyöppö. Hyvän tovin olen miettinyt uutta mattoa tilalle ja päätöstä vaihtaa matto sulateltiin ensin tovi. Sitten piti vielä löytää sopiva. Syyskuun Habitaren jälkeen monessa blogissa uutisoitiin Saanan ja Ollin Finartelle tekemästä mattomallistosta ja niin ajattelin löytäneeni vastauksen.
 
Ja kyllä vain. Kiva matto tuo on. Ohut kylläkin verrattuna siihen nukkamattoon, mutta eiköhän siihen totu. Kuvio on ihanan eläväinen olematta mitenkään liian hallitseva. Hyvin voi siis vielä yhdistää esimerkiksi raitaverhot ilman, että kokonaisuus on levoton. Finarten sivujen kuva matosta on huomattavasti tummempi ja luotinkin siihen, sillä vaalea matto sopii tilaan tummaa paremmin. Mitä olette mieltä, jätetäänkö paikoilleen?
 
// Kievari -rug in my older son's room.

3 kommenttia :

 1. Hieno on! Mattoja näyttää olevan Finarten sivuilla harmaa-valkoisia ja tummanharmaa-valkoisia, muistatko kumpi tuo teidän on? Oletko ollut tyytyväinen, pysyykö paikallaan vain tartteeko liukuesteen? Mattopohdintoja täälläkin, kiva jos ehdit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Samaa mieltä, hieno matto :) Tuo meidän on harmaa-valkoinen. Näyttää Finarten kuvissa paljon tummemmalta kuin luonnossa. Matto on toki liukas laminaattia vasten ja aluksi ajattelin hankkia liukuesteen alle. Nyt kuitenkin, kun siihen on tottunut pysyy matto sen verran hyvin paikallaan, että ainakaan vielä en ole kokenut tarvetta liukuesteen hankkimista varten. Ja kyllä ollaan oltu tyytyväisiä! Aluksi matossa oli voimakas tuoksu, villan ehkäpä? Laantuu kyllä käytön myötä, mutta odotan silti talvipakkasia, että voin heittää ulos tuulettumaan. Sen verran vielä, että pesu ei ollut niin yksinkertainen juttu kuin ajattelin (en juuri kylläkään muista, miten se tapahtui). Mukana tulee tarkat hoito-ohjeet. Ja niin hankalalta ei kuulostanut ettenkö olisi mattoa ostanut. Pitkä sepustus, mutta kaikkiaan hyvä matto!

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, lupaavalta kuulostaa!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |