KEITTIÖN HYLLY

keskiviikko 7. lokakuuta 2015


 
Instagramin puolella tämä hylly on jo vilahdellutkin, joten aika kertoa siitä blogissakin. Elokuussa kyselin teiltä mielipidettä keittiön hyllyistä (voit käydä katsomassa vaihtoehdot täältä). Lopulta päädyimme Ikean Botkyrka -hyllyyn. Mieheni oli ehdottomasti sen kannalla, mahtoiko edullinen hinta olla suurin tekijä. Mutta pidän tuosta kyllä itsekin. Tumma väri antaa ryhtiä valkoisuuden vastapainoksi ja hylly itsessään tuo sopivasti bistro -henkeä. Tuossa säilyy kahvinkeittotarpeet sopivasti käden ulottuvilla. Ajatuksena on, että tulevilta ulkomaanreissuilta keräisi sekalaisen seurakunnan aamukahvikuppeja. Kokonaisuus saa olla sellainen rento ja huoleton, koska yleensä muuten pidän siitä, että keittiö on puhdas ja tasot melko tyhjät.
 
Muille hyllyn hankintaa suunnitteleville vinkiksi, että hylly on raskas ja sen vuoksi mies kiinnitti sen koolaukseen. Samaisesta syystä hylly on noin korkealla. 
 
// Ikea Botkyrka shelf in the kitchen.
 

6 kommenttia :

 1. Tuo hylly on niiin kaunis! Juuri katsoin sitä viime viikonloppuna Ikeassa ja mietin minne voisin laittaa sen :) Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikkaa etsimään sitten vaan, kaunis se on! :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä hyvännäkönen hylly :) Juuriki tännään on tulossa 2 valkosta meillekki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva valinta. :) Kävinkin kurkkimassa instagramista lopputulosta!

   Poista
 3. Tuo on kyllä oikein kivan näköinen hylly. Hyvä ostos eikä varmasti heti kyllästy. Meillä kiinnitettiin tänään tauluhyllyjä olohuoneen seinälle n. vuoden "harkinta-ajan" jälkeen. Täällä ei todellakaan hötkyillä näiden sisustusasioiden kanssa...;) Aurinkoisia syyspäiviä sinulle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen oppinut, että parempi ajan kanssa, vaikka omat hermot ei ehkä riittäisikään. ;) Kiitos ja aurinkoisia päiviä myös sinne!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |