6-VUOTIS SYNTTÄRIHULINAT

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Nyt on vanhemmankin pojan synttärit tältä vuotta juhlittu. Muutama viikko sitten juhlittiin pihan ja eskarikavereiden kesken, eilen kummien ja sukulaisten kanssa. Tänään on pojan virallinen syntymäpäivä ja päivälleen kuusi vuotta sitten samaan aikaan juhlittiin myös isänpäivää.

 
Teemana tänä vuonna oli jääkiekko ja paikallinen SM-liiga seura Rauman Lukko, jonka väreissä poikanikin pelaa. Viime vuonna kiekon pelaaminen ei ollut vielä niin suuressa nosteessa, mutta tänä vuonna se on saavuttanut ihan omat sfäärinsä. Ulkoleikeissäkin suurin hitti on katulätkän peluu ja kuvioita hiotaan paperille. Synttärilahjattoiveet liittyivät niin ikään jääkiekkoon tai toiseen lemppariin eli pikkulegoihin.
 
 
Edellisten vuosien kokemuksella kaverijuhlien tarjottavat koostuivat karkeista, sipseistä ja nakki-lihapulla-viinirypäle -koktailista. Aikuisten kesken tarjottaviin panostettiin sitten enemmän. Lukko-aiheinen täytekakku, mokkapalat, pizza, karkit ja keksit, joista riitti sopivasti makeaa myös isänpäivän herkkupöytään.
 
 
Kaverisynttäreiden kohokohta oli tänä vuonna herkkujen sijaan pääohjelmanumero, josta vastasi Rauman Lukon maskotti Eetu-kettu. Täyden työn sai ensin tehdä, että 15 lasta pidettiin poissa ovilta, sillä salaisuus ei pysynyt piilossa aivan loppuun asti. Synttärit päättyivät yhteiskuvaan Ketun kanssa. Jokainen sai mukaansa Eetun nimmarein varustetun Lukko-tarran sekä äideille whatsapin välityksellä lähteneen yhteiskuvan. Eetu oli suuri menestys ja lapset aivan innoissaan. Tässä vinkki muillekin!
 
Nyt kun juhlahulinat ovat alkavat olla pikkulegojen kokoamissavottaa lukuun ottamatta takanapäin, voi alkaa hiljalleen fiilistellä lähestyvää joulua. Aika ihanaa!
 
// Today is my older son's 6th birthday. Here's some details of the parties.
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |