DIY JOULUKALENTERI

maanantai 30. marraskuuta 2015 
Tässä esittelyyn lupaamani itsetehty joulukalenteri. Tekoon tarvitset 24 kpl valkoisia paperipusseja, numerotarroja sekä yhden rullan washi-teippiä. Numerot kiinnitin pusseihin, jotka taitoin puoliksi ja kiinnitin seinälle teipin palasella. Pussit ovat seitsemässä rivissä numerojärjestyksessä. Näin jälkikäteen ne olisi voinut asetella myös sikin sokin, jolloin näky olisi mielenkiintoisempi, kun enää osa pusseista on kiinni seinällä. Nythän pussit hupenevat yläosasta lähtien eivätkä sieltä täältä. Lopuksi tein teipistä vielä kuusen muotoisen raamin pussien ympärille. Erittäin yksinkertainen ja helppo toteuttaa siis.
 
Pussit ovat vielä toistaiseksi tyhjillään ja täyttyvätkin aina yksi päivä kerrallaan. Näin pussien sisältöä ehtii miettiä rauhassa ja ne saavat myöskin rauhassa seinällä olla. Aina kalenteriin ei ilmesty lelua tai suklaata, vaan sieltä voi paljastua jokin yhteinen tekeminen, kuten uimahallissa käynti, piparien leivonta tai vaikkapa leffailta. Hyvää marraskuun viimeistä päivää ja reipasta uuden viikon alkua!

// diy advent calendar

10 kommenttia :

 1. Hauska! Meilläkin oli viime vuonna seinässä kuusi ja siinä pussukat :))

  VastaaPoista
 2. Todella kivanäköinen kalenteri. Siellähän asuu oikein kätevä emäntä !!! :D Mukavaa alkavaa joulukuuta, kaikista kiireistä huolimatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :) Tiedä kätevästä, mutta jotakin pientä kuitenkin! :D Samoin sinne. Voi kun olisi joskus mukava tavata.

   Poista
 3. Yksinkertaisuus on usein parasta :) Kaunis kalenteri. Ja mukava ajatus sekin, että kalenteria voi täyttää päivä kerrallaan, jolloin pystyy myös reagoimaan oikealla hetkellä. Esim. laittamaan ne uintiliput silloin, kun oikeasti ehtii toteuttamaankin reissun :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä kiva kalenteri!!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |