KODIN ETEINEN

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

 
Nyt katsaus sellaiseen kodin kohtaan, joka ei ole blogissa ennen näkynytkään. Nimittäin meidän eteiseen. Sisustus on vielä kovin riisuttu tai ainakin näissä kuvissa. Totuus on lapsiperheiden tavoin yleensä toinen. Lattialla kenkäpareja enemmän kuin tarpeeksi, sulassa sovussa reppujen ja parittomien hanskojen kanssa. Ulkovaatesäilytyksen virkaa ajaa kolmimetrinen liukuovikaappi, joka sijoittuu alemmassa kuvassa oikealle. Täytyy kyllä kiittää lapsia, sillä molemmille löytyy kaapista omat koukut ja korit, joihin aika uskosti muistavat nostaa pipot ja kaulahuivit. Ne hanskatkin joskus.
 
 
Avaimet, lompakot, ylimääräiset etukortit, taskulamput ja muu sälä säilyvät tarjoiluvaunun päällä harmaassa Ikean ja tummanharmaassa Tine K:n laatikossa. Nyt yli vuoden päivät olen yrittänyt metsästää tuohon paikalle jotakin vanhaa kaappia tai lipastoa kodikkuutta tuomaan. Myös peili ja tuoli olisivat varsin kätevät.
 
Eteistä koskee sama tunne kuin koko muutakin kotia näin syksyisin. Esille kauniita runsaita asetelmia ja pehmeitä tekstiilejä, seinille tauluja ja valoja - mutta kun kevät koittaa, on tyyli taas paljon pelkistetympi.
 
// hallway

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |