Fatboy tilaukseen ja Le Klint

torstai 6. syyskuuta 2012

Laitoimme eilen mustan original fatboy säkkituolin tilaukseen paikallisesta kalustekeskuksesta. Fatboy on Maxin 3-vuotis syntymäpäivälahja, jonka ostamme lähimpien sukulaisten kanssa yhdessä. Kun lähdimme tekemään tilausta kauppaan, tyypilliseen tapaansa poika tuumasi, että säkkituoli on ihan tyhmä, vaikka juuri edellisenä päivänä oli hyppinyt tasajalkaa ajatuksesta saada fatboy. :) Jos on rankkaa näin aikuisella, tuntuu se olevan rankkaa toisinaan myös noilla lapsilla. ;)
Ollaan mieheni kanssa muutoinkin puhuttu, että synttäri- ja joululahjat voisivat jatkossakin olla välillä jotakin sisustuksellista, esineitä ja kalusteita, joita pojat voisivat sitten ottaa mukaansa muuttaessaan omillensa. Sisu sai esimerkiksi ristiäislahjaksi String pocket -hyllykön. No tuohon hetkeen, kun pojat muuttavat pois kotoa, on vielä jokunen vuosi aikaa. 
Ja sitten se toinen asia. Kalustekeskuksessa on tällä hetkellä menossa loppuunmyynti ja arvatkaa vain sekosinko aivan totaalisesti, kun näin ilmoituksen. Mainittakoon siis, että kyseinen kauppa myy design -huonekaluja ja sisustustavaraa. Lähdin sillä mielellä katsastamaan antia, että jos jotakin sattuu olemaan hyvässä alennuksessa, voisi ostopäätöstä miettiä. Kartellin Bourgieta ei ollut kirkkaan värisenä myymälässä sillä hetkellä, kuten ei myöskään tuota Fatboyta. Olinkin jo tyytyä lähtemään tyhjin käsin, kunnes sitten näin katossa roikkumassa, minkäs muun, kuin Le Klint -valaisimen koossa 172B. Varovaisesti kurkkasin hintalappua ja kun tuo ihanuus oli ihan tuntuvassa alennuksessa, marssin se kädessäni kaupasta ulos. Piti kyllä ottaa neuvottelupuhelu miehelleni ennen ulosmarssia. :)


Nyt tuo ihanuus majailee vaatehuoneemme lattialla ja odottaa asennusta. Tähän voi kyllä mennä hetki, koska autokatos odottaa maalausta. Toivotaan sateisia päiviä niin pihahommia ei pääse tekemään. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |