Talkoita, talkoita

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Meillä viikonloppu on kulunut autokatoksen maalauksen kimpussa. Ja hyvälle mallille urakka saatiinkin. Apuna meillä oli tänään molemmat isovanhemmat. Iso kiitos heille. Seinäpinnat saatiin maalattua kahteen kertaan, mutta otsalautoja ja räystäslautoja jäi maalaamatta. Säätiedotus näkyi lupaavan ainakin seuraavalle kahdelle päivälle ihan kaunista ilmaa, joten maalisuti viuhuu ahkerasti myös jatkossa.

 

Tuo Tikkurilan Vinha maali on siitä kätevä, että kuivumisaika on uudelleenmaalaukselle ainoastaan kaksi tuntia. Maalauksen lisäksi ensi viikolla on tarkoitus täyttää tuota pohjaa, kunhan loput sadevesiputket on saatu paikoilleen. Myös tuo varaston pohja on tarkoitus täyttää (yllä olevan kuvan oviaukko), jotta styroksin ja raudotuksen jälkeen päästään valamaan lattia.
 
Talkoista on ollut kyllä suuri apu, koko tämän rakentamisprojektin ajan. Kyllä huomaa, miten nopeaan tulee valmista. Eilen mieheni maalasi yksin puukatosta, ja aikaa meni noin kaksi tuntia. Aikaa kuluu yllättävän paljon, pienenkin asian tekoon. Mutta hiljalleen - kaikki on onneksi eteenpäin.
 
Miten teidän viikonloppunne on sujunut? :)     

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |