Walk-in-closet

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hieman on projekti vielä kesken, mutta pääosin on nyt sortsit ja hameet laatikoissaan odottamassa ensi kesää. Kengät on osin vielä huoltamatta ja ballerinat majailevat edelleen käytettävien kenkien joukossa. Tänäänkin on ollut jo kohtuu viileä syksyinen päivä, ja huomaan etten millään haluaisi antaa periksi. Oudoksun ajatusta takin pukemisesta ylle ja nilkkureiden vetämisestä jalkoihin. Kaulahuivi on kyllä ollut jo käytössä. Onko muilla samanlaisia ajatuksia?
Vaatehuoneen järjestelyn yhteydessä nappasin teille muutamia kuvia nähtäväksi. Huoneen koko on 4.6 m² ja siinä on kyllä riittävästi tilaa minulle ja mieheni vaatteille. Toki jos huone olisi isompi, haluaisin jonkin ihanan peilipöydän ja nahkaisen tuolin, mutta sitten koko talon pinta-ala karkaisi todennäköisesti liian suureksi. ;) Huoneen valaisimet ovat 2-osaiset spottivalaisimet vanhasta asunnostamme. Jossakin kohdin ne varmaan tulevat vaihdettaviksi, koska tuntuu, että eivät valaise kunnolla. Nähtäväksi jää, päädytäänkö tällaiseen samanlaiseen walk-in-closet ratkaisuun uudessa kdissamme myös.

Säilytysjärjestelmänä meillä on Ikean Stolmen. Kasaus on tietysti homma itsessään, mutta näin jälkikäteen olen kyllä tykännyt siitä. Se on mukavan avara ja valoisa. Mittojen kanssa pitää olla kyllä hurjan tarkkana. Itse varmistelin moneen otteseen mitat ja siltikin kasausvaiheessa tuli yllätyksiä ja jouduttiin laittamaan osat eri järjestykseen kuin alun perin oli ajatus. Mutta toimiva siitä silti tuli ja se on tärkeintä. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |