Sisustuskuvahaaste matto ja sohva

tiistai 4. syyskuuta 2012

Loikataanpa pikaisesti kolmannelle ja neljännelle viikolle. :)


Kävin viime torstaina pikaisesti Sotkassa ajatuksena kartoittaa olohuoneen matto -valikoimaa. Pyysin myyjän apua, koska ajattelin, että näin säästän aikaa. Annettuani kriteerit myyjä tuumasi, että taidan todella tietää mitä etsin. Voi kyllä! Tätä mattoa on haettu pitkään ja harkiten. Ja silloin kuin sitä vähiten odottaa - tadaa, siinä se oli. Eipä tarvinnut kauan harkita, vaikka hieman budjetti ylittyi. Ei harmita yhtään, koska nyt sain laadukkaan maton, joka itse asiassa sattui olemaan vielä ihan tuntuvassa alessa.


Nukka on juuri sopivan pituinen. Pienet lelujen osat eivät pääse hukkumaan, mutta matto lämmittää mukavasti varpaiden alla. Väri on eläväinen ja nukka likaahylkivä. Ainoa miinuksena maton huopapohja, mutta toistaiseksi on ainakin matto ihan kivasti pysynyt paikallaan.


Samaan syssyyn ajattelin kertoa tuosta sohvastamme, joka on ostettu Askosta viime keväänä. Sohva on kolmen istuttava ja ainakin toistaiseksi osoittautunut hyväksi. Ihanan napakka istua. Pinta tuossakin on aavistuksen eläväinen. Nuo sohvatyynyt kuuluvat meidän toiseen sohvaan, joka odottaa tällä hetkellä uutta omistajaa. Sen tilalle tuohon oikealle ikkunoiden eteen haluaisin kaksi siroa nojatuolia sitten, kun sohvasta pääsemme eroon.

 Tällaistä tänään. :)

2 kommenttia :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |