Inspiraation lähteitä uuteen kotiin

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Uuden talon pohjaratkaisua miettiessä eksyin Honkatalojen sivuille. Voi millaisia kuvia sieltä löytyikään! Sisustus tulee todennäköisesti olemaan suurilta pinnoiltaan vieläkin nykyisen talon sisustusta valkoisenpaa. Ulkoapäin tällä hetkellä miellyttää lapekattoinen talo, mutta katsotaan sitten, mitä ajatuksia mielessä liikkuu silloin kun varsinaisia päätöksiä tarvitsee alkaa tehdä. Tässä kuitenkin näitä kuvia --
Erityisesti ihastuin kuvien värimaailmaan. Luonnonläheiset värit, ripauksella mustaa, saavat innostumaan. Myös nuo portaat ovat ihanan avarat, vaikka tietysti vievät neliöitä. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että 2-tasoiseen ratkaisuun on tyytyminen.

Isoa ikkunapintaa tulee seuraavassa talossa varmasti olemaan. Haastetta riittää pohjaratkaisua suunniteltaessa, jotta talon sisällä ei tunne olevansa kuin näyteikkunalla. Myös auringonvalo on otettava huomioon. Luonnollisesti nuo maisemat ovat kuitenkin eri luokkaa meidän talon maisemien kanssa. ;)Ja pisteenä iin päälle, nämä ulkokuvat. Ihana tunnelma. Tuollainen ulkotakka jää kyllä haaveeksi, mutta jospa palju/ulkoporeamme saataisiin mahtumaan järkevästi. :)

Näiden kuvien myötä voi siirtyä haaveilemaan lämpimän peiton väliin. Hyvää yötä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |