Kirppistelyä

tiistai 18. syyskuuta 2012

Oma juttuni on jo useamman vuoden ajan ollut vanhojen tavaroiden, virheostosten ja kaiken muun sälän myyminen kirpparilla. Meillä on ollut itse asiassa yksi ja sama kirpparipöytä jo noin neljän vuoden ajan. Olemme muuttaneet viime vuosien aikana useamman kerran, joten aina niiden yhteydessä on "uutta" tavaraa lähtenyt kiertoon. Tykkään siitä, että ylimääräistä tavaraa ei pyöri nurkissa ja sisustuskin on simppeli ja siisti.
Jälleen siis kun siirsin kesävaatteet villapaitojen tieltä syrjään, päätyi vaatteita kirpparikulmaukseen. Varsinainen kulmaus se jo alkaakin olla. Tällä hetkellä tavarat majailevat nimittäin nuorimmaisen poikamme huoneessa, koska hän ei siellä varsinaisesti vielä vietä aikaa.
Löytyy lamppua, uutta espresso- /kahvinkeitintä, säilytysarkkua, vaatteita miehille, naisille ja lapsille sekä ylijäämätapettia noin esimerkkejä antaakseni. Kovasti ajattelin, että saisin kaiken ylimääräisen myytyä ennen kuin palaan työelämään. Tämä sen vuoksi, että sitten pääsisin sisustamaan rauhassa huoneen valmiiksi. Ajatus taitaa kuitenkin jäädä haaveeksi, sen verran taannoisen siivouksen jäljiltä tavaraa nurkkaukseen taas jouti. Mutta ainakin w-i-c:n sisältö on nyt sellainen, että vaatteet ovat taatusti käytössä! Ja siitä olen iloinen. :)
Ihanaa tiistain jatkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |