INLA

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Useammassa blogissa olen käynyt kurkkimassa Habitaren satoa ja yhdessä blogissa (anteeksi, en enää muista mikä niistä) törmäsin Inlan tyynymallistoon. Pienen googlettelun jälkeen selvisi, että Inla on vuonna 2011 perustettu, Kaarinalainen yritys, jonka tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa tyynyjä, verhoja ja mattoja.

"INLA on Inla interior Oy:n sisustustekstiilimerkki. INLA-tuotteiden suunnittelu ja valmistus tapahtuu 100% kotimaisin voimin. Tekstiilit painetaan käsin yrityksemme omissa toimitiloissa ja ommellaan lähialueen ompelimossa. INLA-tuotteiden muotoilussa pyrkimyksenämme on ajaton, mutta persoonallinen ja raikas ilme. Inspiraatiota tekstiiliemme kuvio- ja värimaailmoihin ammennamme luonnosta ja arjen ihanuudesta."

Nuo kaikki tyynynpäälliset miellyttävät kovasti omaa silmääni, varsinkin kun hakusessa on uusia päällisiä sohvalle. Ja väreinäkin tutut valkoinen, harmaa ja musta. Pitääpä pistää harkintaan josko tekisi verkkokaupasta tilausta. Sinne pääset suoraan tästä. (Kuvat lainattu yrityksen sivuilta.)

Ihanaa sunnuntaita! :)


2 kommenttia :

  1. Mä niin hullaannuin Habitaressa Inlan ständillä, hymyilytti esittelijääkin. :) Napsin kuvia minkä kerkesin ja eniten rakastuin noihin Koivu-tyynynpäällisiin ja kännykkäpussukoihin. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, esittelijä olisi varmaan saanut saman reaktion, jos itse olisin päässyt hypistelemään noita ihanuuksia. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |