Pohjakuva

perjantai 21. syyskuuta 2012

Tässä on nykyisen talomme pohjakuva.
 
Pohja on näin vajaan puolen vuoden kokemuksen myötä toiminut hyvin. Ehkäpä kodinhoitotilaa voisi olla pikkuriikkisen enemmän, mutta muutoin olemme mielestäni onnistuneet tässä hommassa todella hyvin. On vaikeaa hahmotella pohjaa paperille, koska käytäntö vasta opettaa, olisiko jokin seinä voinut olla 50 cm eri kohdassa. Uskokaa pois joskus se on pienemmästäkin kiinni, kun soppaan lisätään sähkö- ja putkityöt ja rakentamisen ohella esille tulevat "sattumat". Siis sellaiset vahingot tai huonot tuurit. Jokin työkalu vaikka lipsahtaa kädestä ja jättää seinään jäljen tai vesihana onkin väärässä kohdassa, koska on tullut kommunikaatiokatkos asentajan kanssa. Kaikenlaista voi sattua.
 
Erityisen iloinen olen tuosta makuuhuoneemme yhteydessä olevasta walk-in-closetista ja isosta eteisestä. Se on osoittaunut mahtavaksi ratkaisuksi, kun haluaa esimerkiksi saada lastenvaunut sisälle suojaan.
 
Kuva ei ole aivan sitä kuin miltä täällä sisällä tällä hetkellä näyttää. Keskimmäisen makuuhuoneen (nuorin poikamme) vaatekomerot ovat ainoastaan oikealla puolella ovesta katsottuna ja ovi on aivan vasemmassa reunassa, kuten toisen poikamme makuuhuoneessa oikeassa reunassa. Meillä ei ole keittiössä saareketta, koska pelkäsimme, että keittiön pöytä syö tilaa olohuoneen puolelta. Tilalle on laitettu ikkunan alle laatikostot eli keittiön on L-mallinen. Kylmälaitteet ovat kuten kuvassa. No, näin jälkikäteen on helppo todeta, että saareke olisi mahtunut. Ensi talossa sitten. ;)
 
Myös kylpyhuoneessa on hieman eri järjestys kuin kuvassa, kahden suihkun ja pytyn kesken. Kuvasta puuttuu lisäksi kodinhoitouoneen oven vasemmalla puolella oleva kurapiste.
 
Viikko on mennyt taas vauhdilla. Onneksi on viikonloppu. Maalaukset alkavat olla erittäin hyvällä mallilla ja ties vaikka viikonlopun aikana saadaan se projekti päätökseen!
 
Huippua viikonloppua! :)

2 kommenttia :

  1. Varmaan mahtava fiilis kun on saanut kovan urakan päätökseen! Mukavaa viikonloppua sinnekin, täällä palju jo lämpenemässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kieltämättä. En edes tajunnut, että se voisi olla näin pitkälle venyvä asia. :) Puhuttiin kyllä mieheni kanssa, että mikä ihmeen kiire me kehitettiin tähän asiaan?! No mutta hyvähän se on, että valmiiksi tulee. Rentouttavia vapaapäiviä ja paljuhetkiä! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |