Ajatukset muuttuvat

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tässä tämänhetkistä kuvaa makuuhuoneesta. Valaisin on katossa, ollut kylläkin jo useamman kuukauden. Yhtä monta kuukautta se taisi silti nököttää meidän vaatehuoneen lattialla. :)
Kun valitsimme taloomme pintamateriaaleja halusin ehdottomasti makuuhuoneeseemme maaläheisiä, rauhallisia sävyjä. Ja tuosta pystyraitatapetista olin haaveillut vuosia. Mutta niin se vain mieli muuttuu. Uuteen taloomme haluaisin koko valkoisen makuuhuoneen. Petivaatteilla, pöytävalaisimilla ja verhoilla voi tuoda väriä. Nähtäväksi jää, muuttuuko mieli jälleen tässä matkan varrella.
Poikien sängyt ovat meidän makuuhuoneessa. Sisu ei oikein vieläkään tahdo nukuttua öitänsä putkeen. Heräilee lähinnä kai hampaiden ja juuri loppuneen antibioottikuurin aiheuttamiin vatsanväänteisiin. Jahka yöt muuttuvat seesteisimmiksi siirrämme pojat nukkumaan Sisun huoneeseen. Sitä muutosta kieltämättä alkaa jo hiukan kaivata.
Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Onko teillä lapset nukkuneet samassa huoneessa?

5 kommenttia :

 1. Meillä on tuollainen valaisin olkkarissa. Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Jere nukkui meidän välissä 3,5 vuotiaaksi asti.. Kaksoset siirtyivät jo parin kuukauden iässä omaan huoneeseen. Aika usein joku lapsista nukkuu meidän välissä vieläkin, syystä taikka toisesta.

  Viikko on lähti käyntiin perhekahvilan, kirpparikierroksen ja kyläilyn merkeissä. Pian pistän juoksupopot jalkaan ja lähden juoksemaan, musat kaakkoon ja turvassa lasten huudolta, parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin Sisu vielä toisinaan tulee väliin. No samapa tuo toisen kautta, tuskinpa enää kovin monen vuoden päästä siihen parkkeeraavat. :) Edes silloin kuin toivoisi.

   Ihana viikonaloitus sulla ollut. Kirpparit ja lenkki on hyvää terapiaa. Hyvää vappua Satu! <3

   Poista
 3. Mun 5 vee tulee vieläkin lähes joka yö viekkuun !! Et näin... :))

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |