Millainen väripersoona sinä olet?

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Näin viikonloppuisin ehtii aamupalaa syödessä lukea myös päivän lehden. Länsi-Suomen Messi-liitteessä oli mielenkiintoinen juttu väripersoonasta ja siitä miten se paljastaa millainen sisustaja olet.
"Kevätihmisen sisustusta kuvaavat raikkaat värit, valoisuus, pyöreät muodot, herkät linjat, painetut kuosit, edellä aikaansa, edulliset kirpputorilöydöt, kukat ja viherkasvit. Kevätihminen ei yleensä pidä metallista sisustuksessa."
"Kesäihmisen sisustus sisältää kurvikkaita muotoja, hienostuneita materiaaleja, klassisia suhteita, korkeita kattoja, järjestystä, antiikkia, tarkkaan harkittuja yksityiskohtia ja harjattua terästä."
"Syksyihmisen sisustus on runsas, jykevä, matta sekä kulmikkaita linjoja, karkeaa tekstuuria, patinoituja pintoja, takan ja tummaa puuta sisältävä. Syksyihminen ei tarvitse tilan tuntua."
"Talvi-ihminen kaipaa sisustuksessa tilan tuntua, siisteyttä, kiiltäviä pintoja, suoria ja puhtaita linjoja, minimalismia, kontrasteja, yksivärisyyttä ja terästä."

Yritin hahmotella itseäni sisustajana, mutta yhtä selkeää puolta ei löytynyt. Taidan kategorioitua talven ja kesän sekoitukseksi, jossa on ripaus kevättä. :) Se on varmaa, että syksyihminen en ainakaan ole - en sisustajana, enkä muutenkaan. Hassua on, että äitini on tämän mukaan ehdottomasti syksyihminen, mutta muutoin hän inhoaa kyseistä vuodenaikaa. Nuorempana hän alkoi surra jo juhannuksen jälkeen, että pian on syksy.
Pidän tilan tunnusta, minimalismista, siisteydestä, korkeista katoista ja jossakin määrin myös kiiltävistä pinnoista, mutta terästä en mitenkään sisustuksessa ihannoi. Edulliset kirpputorilöydöt ja valoisuus ovat aina mieleen.
No niin, kerrohan millainen sisustaja Sinä olet? Tämän haasteen voi myös napata omaan blogiinsa. :)4 kommenttia :

 1. olipa mielenkiintoinen! yhtä oikeaa ei ollut mullekaan, taidan eniten olla kuitenkin talvi-ihminen tuon mukaan, mutta myös kevät- ja kesäosioista löysin tuttuja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla samoilla linjoilla mennään! :)

   Poista
 2. Wow mikä juttu, olipa kiinnostava! Olen selkeästi tämän mukaan talvi-ihminen, jos yksi noista on valittava, mutta miellän kuitenkin vahvasti omaavani piirteitä myös kevätihmisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollutkin. :) Itsekin oikein jäin pohtimaan, että mikä se parhain olisi.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |