Tehokas aamu

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huhtikuu on täällä! :) Tässä kuukaudessa riittää säpinää, tiedossa muun muassa äidin ja pojan synttärit. Iso 30 edessä. Mutta säpinää oli myös tässä aamussa, joka starttasi w-i-c:n toisen puoliskon siivouksella. Vielä en sentään kaivanut shortseja esille, vaikka mieli tekikin.
 
 
Yleensä käyn läpi vaatteet keväisin ja syksyisin niihin aikoihin, kun on syytä kaivaa shortsit tai villapaidat esiin. Nyt olen tämän projektin kanssa hieman aikaisessa, koska tiedättekö mieheni tuumasi minulle perjantaina illalla, että lähdetäänkö ensi viikonloppuna ostoksille? Reaktioni taisi olla, anteeksi mitä sanoit?! :) Kahvit väärään kurkkuun, tuolin ohi istuminen, vesihanan päälle jättäminen, maito kuiva-ainekaappiin - kaikki olisivat olleet mahdollisia. ;)
 
 
Syynä tälle on se, että miehen kuntosaliharrastus on alkanut tuottaa tulosta, ja t-paidat kutistuneet. Ja nyt nykyisiä vaatteita läpikäydessä, osasta on myös aika ajanut ohitse. Tämä kööri suuntaa siis Ideaparkiin ensi lauantaina. Toivottavasti viikko kuluisi nopeaan.
 
 
Itse koin olevani lapsi karkkikaupassa, kun kävin läpi omaa osuuttani. Muutamia kiikutin kirpparikasaan, mutta enimmäkseen tunsin olevani onnellinen, että vanhat vaatteeni mahtuvat jälleen päälleni! Alan olla lähellä edellisen raskauden lähtöpainoa, mutta muutama kilo saisi vielä lähteä. Olo kevenee kummasti.
 
 
Näin on siis täällä ponkaistu uusi kuukausi käyntiin. Viettäkääpä tekin vielä ihana pääsiäispäivä!

1 kommentti :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |