Love at first sight

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Meille kotiutui Sisustuksen Koodin tammikuisesta alesta Hay:n valkoinen tarjotinpöytä koossa 60 x 60cm. Tämä pöytä oli kyllä puhdasta rakkautta ensi silmäyksellä. Noin vuoden päivät kyseinen pöytä roikkui toivelistalla, mutta nyt se koristaa meidän olohuonettamme.
Tylsää kyllä, jouduin sijoittamaan pöydän ikkunoiden eteen. Meidän pienet sankarit joko kiipeävät tai paukuttavat metallisia autoja pöytää vasten. Ikkunan edessä pöytä saa sentään edes hetken olla rauhassa.
Mitäpä teidän sunnuntaihin kuuluu? Meidän oli tarkoitus tehdä pyörälenkki ja touhuta pihalla. Siellä tekemistä riittää vielä hyväksi toviksi. Toivon myös ehtiväni lenkille. Parasta siis aloittaa ajoissa. Aurinkoista päivää! :)

12 kommenttia :

 1. Blogissani käynnissä arvonta johon voit osallistua vaikka vain yhdellä arvalla :) tuu kurkkaamaan! http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

  VastaaPoista
 2. Toi pöytä on niin siro ja kaunis - jos vain löytäisin sille paikan, olisin jo ostanut sen, mutta sopivaa sijaa ei vain ole :-( Ja mahtavaa, jos löysit vielä alehinnalla sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja sepä se, ale on aina designtuotteista plussaa! :)

   Poista
 3. Upea pöytä, niin ihana, vaikka sitä on paljon täällä blogeissa nähtykin. Täällä on tehty vähän kevätkohennusta tänään ja nautittu auringosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika tunnettu näissä piireissä tuo pöytä on. Mutta niin kaunis, että eipä haittaa. ;) Lukijoita voi joskin jo tympäistä. :) Mekin touhuttiin pihalla eilinen, oli niin kaunis ilma.

   Poista
 4. Meillä kanssa pyöräiltiin eilen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kivaa hommaa! :) Pojat oli ihan fiiliksissä ja Sisun pää pyöri koko ajan puolelta toiselle, kun se kurkki jokaisen ohiajavan auton perään.

   Poista
 5. Se on kaunis pöytä. Ja uskon sen sitä olevan vielä kymmenien vuosien päästäkin, linjat on niin sirot. :)

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä. :) Uskon, että tämä pöytä koristaa kotiamme vielä kymmenien vuosienkin päästä.

  VastaaPoista
 7. Niin haaveilen tosta pöydästä, vielä joskus :)
  Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! Ja kiitos! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |