Kevätsiivousta

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Vaatehuoneen jatkona, ovat saaneet tällä viikkoa kyytiä ulkovaatteet. Talvitakit on tuuletettu ja siirretty pukupusseissa eteisen vaatehuoneeseen. Kevättakit on pesty/tuuletettu ja roikkuvat nyt siististi eteisen liukuovikaapissa. Tarvetta olisi uudelle sporttisemmalle kevättakille, mutta taidan suosiolla odottaa juhannukselta alkavia alennusmyyntejä tai muita tarjouksia.
 
 
Syksyllä ostin tarjouksesta tuon Tommy HIlfigerin untuvatakin ja se on osoittautunut erittäin loistavaksi valinnaksi. Sopii monenlaisen vaatteen kanssa ja on kevyt, mutta lämmin päällä.
 

On aina yhtä ihanaa kaivaa vanhat takit talviteloilta ja mallata niitä päälle. Varsinkin nyt, kun ne raskauden jäljiltä taas istuvat päälle niin kuin kuuluisi. Tuon etummaisen harmaan jakun olen ostanut New Yorkista - merkiltään H&M ja mitä parhain kaveri antamaan särmää rentoon kaupunkiasuun. Ei kiristä, koska on joustavaa collegea ja sen vuoksi lasten kanssa verraton.


Tänään oli tarkoituksena siivota kenkäkaappi ja siirtää talvikengät kesäunille. Vilkaisu ulos sai kuitenkin minut siirtämään tätä projektia eteenpäin. Niin on takatalvi tullut. No toivotaan, että jää yhden päivän mittaiseksi.
 
Meidän eilinen Ideaparkin reissu ei aivan sujunut suunnitelmien mukaisesti (tai no koska lasten kanssa yleensä sujuisi). Ostosaalis jäi odotettua vähäisemmaksi, mutta muutamia hyviä löytöjä tein. Tästä lisää huomenissa. Mitäpä teidän viikonloppuun on kuulunut?

2 kommenttia :

 1. Meilläpäs oli sama projekti täällä tänään. :)
  Nyt kun katson ulos, olen onnellinen että varasto sijaitsee tossa keittiön vieressä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin kävin kurkkimassa! :) Voi totta, karmea ilma oli päivällä. Nyt lumi saisi luvan sulaa ennätysvauhtia, että päästään käsiksi baltsukeleihin. :D

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |