Kovan onnen kundi

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Toivon mukaan meidän koko vappu ei kulu sisätiloissa, sillä nyt sateen jäljiltä ulkona paistaa komeasti aurinko. Vanhemmalle pojalle nousi eilen kuume ja vielä tänään iltapäivällä mittari näytti 39,5. Itse olisin aivan raato mittarin huidellessa noissa lukemissa, mutta Max se vain jaksaa sinnikkäästi leikkiä.
Äsken kuitenkin malttoi hetkeksi aikaa rauhoittua sohvalle katsomaan Rölliä ja Risto Räppääjää. Tai oikeammin Histo Häppääjää, koska r ei oikein vielä suusta taitu. :) Max taitaa olla meidän lapsista se, jolle aina sattuu ja tapahtuu. Pienestä asti on ollut kova touhu koko ajan päällä ja sen vuoksi niitä vaaratilanteitakin sattuu keskivertoa enemmän. Kuumeessakaan ei tahdo pysyä paikallaan.
Ruoka ei ole tänään maistunut, mutta yllättäen munkki kuitenkin sujahti sukkelasti lautaselta. Simaa ja munkkeja meillä aiotaankin herkutella, ollaan kipeitä tai ei. Muutoin vappu sujuu rennoissa merkeissä.
 Mitäpä te, miten vappua juhlitaan? Lasten mentyä nukkumaan taidan nauttia yhden siiderin! Mutta joka tapauksessa kaikille oikein hyvää vappua!

8 kommenttia :

 1. Täällä on ihan kotivappu tänään ja huomenna piipahdan ystävän luona kahvilla. Rauhallista siis. :) Aurinkoista vappua teillekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nämä kotivaputkin onneksi kivoja! :) Aurinkoa huomiselle! <3

   Poista
 2. Ihan kotivappu täälläkin, ja huomenna nautin siitä, ettei tartte mennä kellon mukaan ;D Ihanaa vappua ja pikaista paranemista teidän pikkuiselle!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VAPAApäivä kirjaimellisesti siis - aika ihanaa! :) Kiitos, vien paranemisterkut perille! Nukkumaanmennessä mittari näytti 39,7. Hurjaa. :(

   Poista
 3. Täällä vähä sama juttu, neidillä 3vee kuumetta ja kauhee yskä aamulla. Meni suunnitelmat uusiksi ja yökyläily peruttu. Kotivappu tuli sitten :) Mut täälläkin korkattiin siideri kun neiti rauhoittui nukkumaan! Hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siellä ollaan jo sairasteluiden kanssa voiton puolella. Ja että vappukin sujui kotoilusta huolimatta hyvin! :) Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 4. Meillä oli sisko ja hänen muksu kylässä ja nautittiin vappu dinner yhdessä!! Eli ihan kotona täälläkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kotivapussakaan ei ollut mitään vikaa! Mukavaa viikonloppua lasten kanssa! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |