KIRJAT PINOON

torstai 15. elokuuta 2013

Kirja-aiheisella linjalla jatketaan. Kirjat ovat olleet kyllä mielessä viime aikoina, mutta ei ihan näin paljon, mitä tänne on kirja-aiheisia juttuja eksynyt. ;) Joka tapauksessa uusimmasta Avotakasta bongasin hauskan tavan toteuttaa kirjahylly.
Itselleni en tätä voisi suoraa kopioida, koska rakastan mutkatonta siivousta. Mutta jotakin toteuttamiskelpoista tässä piilee. Olen mielessäni suunnitellut uutta pienesineiden järjestystä käytävän kaapiston päälle ja syksyn kolkutellessa ovia lehdet saavat väistyä kirjojen alta.
Nautitaan nyt kuitenkin vielä kesäisistä päivistä, jos niitä meille vaikka suotaisiin!

2 kommenttia :

  1. Mulle tuli ekana mieleen vaan se, mikä kammo siivottava tuollainen systeemi olisi. Ei sopisi kyllä meidän huusholliin laisinkaan. Ensinnäkään mä en jaksaisi siivota tarpeeksi usein ja käytännössä meillä tuo olisi vain pölymagneetti. Ja kissat tietenkin loikkisi pinon päälle ja kaataisi sen pari kertaa viikossa ;D

    VastaaPoista
  2. Hei sitäpä! Siivous oli täälläkin ensimmäisenä mielessä, ja toisena se, että mitäpä jos haluaisit kirjan juurikin tuolta alariviltä. Kauhea homma! :) Teidän kissat olisivat varmaan riemuissaan pinosta! ;)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |