NÄKYMÄ ETEISESTÄ

maanantai 19. elokuuta 2013

Ulko-ovesta sisään tullessa avautuu tällainen näkymä. Erityinen syy tämän näkymän kuvaamiseen viime viikolla oli se, että molemmat pojat osallistuivat esimerkillisen reippaasti tämän näkymän siistimiseen. Leluvapaa lattiapinta on asia, joka saa aina tämän äidin hymyilemään.

Vanhemman pojan 3-vuotis syntymäpäiväksi saama fatboy majailee tällä hetkellä nuoremman huoneessa, koska mahtuu sinne paremmin. Joskin tila sielläkin on hieman kortilla, sillä nuorempi velikin nukkuu nykyään yönsä omassa huoneessaan. Se on asia, joka jaksaa myös ilahduttaa vielä pitkään. En muistanutkaan kuinka ihanaa on lukea kirjaa illalla viimeiseksi yöpöydän lampun valossa.


Siirtäminen omaan huoneeseen tapahtui todella helposti ja olisi pitänyt tehdä jo aikaisemmin. Nyt ei itsekään ihan jokaiseen kyljen kääntämiseen herää. Muistan esikoisen kohdalla pohtineeni tätä samaa asiaa.
Eilisten talkoiden myötä ulkohommat alkavat olla erittäin hyvällä mallilla. Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! :)

2 kommenttia :

  1. Siis apua mikä kaunotar ruudun takaa pilkistää, huomasin että olit lisännyt oman kuvasi :) Tuollaisen Fatboyn olen myös ajatellut joskus hankkia, mutta en vielä tiedä missä värissä..

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos! Ei nyt ehkä ihan kaunotar, mutta yllättävän onnistunut kuva. Musta harvoin sellaista saa. ;) Fatboy on kyllä verraton - harmi vain kun vie myös tilaa reippaasti!

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |