LUKEMISEN INTO

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Viime aikoina blogiajan kanssa on tiukasti kilpaillut Camilla Läckberg ja hänen rikosromaaninsa. Silloin kun ikä oli vielä 20 jotain, luin innokkaasti erilaista kirjallisuutta - rikosta, elämänkertaa, tyttöhömppää. Lasten myötä aikaa on ollut vähemmän ja kun vielä blogin kirjoittaminen tuli mukaan kuvioihin, on aikaa ollut entistä vähemmän.


Läckbergin kirjoihin minut koukuttivat työkaverini, jotka ovat innokasta lukuporukkaa. Kätevästi olen saanut heiltä kirjoja lainaksi, joten ei tarvitse kirjastossa juosta. Nyt on menossa kirjasarjan kolmas osa. Kaksi lukematonta nököttää vielä kaapiston päällä. Tai tässä tapauksessa tuossa tuolilla.


Tykästyin kovasti tuohon asetelmaan ja se olisi saanut jäädä paikoilleen ellein tarvitsisi pelätä poikien nopeita käsiä. :) Onko siellä muita innokkaita lukijoita?

Ihanaa tiistaita!

4 kommenttia :

 1. Lapsena luin tosi paljon ja viihdyin hyvin kirjojen parissa. Viisikot, Neiti Etsivät, SOS-kirjat, Seikkailut, Annat, Runotytöt, Lotta-kirjat.. Edelleenkin tulee luettua aina iltaisin ennen nukkumaan menoa, mutta ei ihan niin paljoa kuin aiemmin. Tänä kesänä on tullut luettua hurjan paljon, juuri laskin lukeneeni yli 25 kirjaa kesän aikana. Syksymmällä, kun pitää lukea opintoja varten, jäävät romaanit taas vähemmälle, kesätöiden ohessa on riittänyt aikaa lukea auringossa.

  Hyvä kirja on valtava nautinto ja loistava keino saada ajatukset muualle arjesta! Varmasti sitten, kun joskus omia lapsia saan, oma lukeminen jää vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mitä aikojen havinaa! :) Itsekin muistan Neiti Etsivät ja Viisikot. Hurjan määrän kirjoja olet lukenut. Taidat olla samaa kaliiperia kuin minä, että hyvää kirjaa on vaikea laskea käsistään. Lukuintoa myös syksyyn!

   Poista
 2. Mulla on kans lukulistalla Läckbergin kirjat. Haluaisin vaan lukea kirjasarjan järjestyksessä eikä ole näkynyt kirjastossa ensimmäistä osaa.

  Olin jo lapsena kova lukemaan. Aikuisena mennyt kausittain. Toisinaan tulee luettua vauhdilla kirja läpi, toisinaan hitaammin. En kyllä osaa mennä nukkumaan ilman lukemista, ellen sitten satu katsomaan leffaa tms. mihin nukahdan.

  Hih, ja esikoinen on niinkuin minä. Tuossa nytkin unta hakee kirja kädessä :)

  VastaaPoista
 3. Pidä into päällä. Itse harmittelen välillä, kun ei tule luettua niin paljoa enää..blogit vieneet syrämmeni ;)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |