UUDISTUKSEN AIKA

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Syksyisin ja keväisin minut valtaa aina jokin merkillinen tunne, että pitäisi luoda uutta, uudistua tai pyrkiä kohti jotakin uutta ja parempaa. En oikein itsekään osaa pukea sanoiksi tunteitani. Se ehkä kuvastaa parhaiten tätä hullua tunnetta, että olen viime viikot alkanut odottaa kovasti aikaa, jolloin voi alkaa suorittaa joulusiivousta. Heh, toisin sanoen siis on hyvä syy siivota jokainen talon nurkka ja käydä läpi tarpeettomat tavarat. Vaikka ne viisaammat puhuvatkin, että joulu ei vieraile kaapeissa.


Haluaisin kovasti uudistua työrintamalla - erikoistuminen on päällimmäisenä mielessä, josta olen aiemmin maininnutkin. Halusin myös aloittaa kesän jäljiltä jälleen kuntosaliharjoittelun. Haluaisin kiertää rauhassa vaatekauppoja ja sisustusputiikkeja, muutaman piristävän sisustus- ja vaatehankinnan merkeissä. Joskin vanhasta on ensin luovuttava ja sen vuoksi haluaisin aikaa kodin irtaimiston inventointiin. Lottovoittokaan ei olisi pahitteeksi.


Yhdestä asiasta kerrallaan on lähdettävä. Tämän uudistumisen kaipuun myötä ajattelin vilauttaa teille nämä kaksi kuvaa kesäkuulta, jolloin Pisara Photographyn Susanna oli meillä valokuvaamassa, lähinnä Sisun 1-vuotiskuvia. Tässä on meidän perhe ja se on hyvä näin.

10 kommenttia :

 1. Käyn läpi aivan samanlaisia muutoshaluja ja pienestä ja yhdestä asiasta on aloitettava. Kaikkia muutoksia ei saa aina tehtyä vaan jotkut jäävät haaveen tasolle tai jopa vaimenevat jossain vaiheessa. Mulle helpoin on ehkä aloittaa sisustuksen yksinkertaistamisesta (kuinka paljon tätä yksiötä enää voi yksinkertaistaa? ;)) ja raivaamisesta.

  Ja ihana perhe teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Huomasinkin, että samanlaista muutosta käyt läpi. Se on jännä, miten sitä tavaraa todella tuntuu jostakin aina löytyvän. Sitä on joskus tarvinnut hamstrata oikein toden teolla. :)

   Poista
 2. Kiva kuva! Täällä on menty kohti opintojen loppusuoraa hitaasti, mutta varmasti. Ensi vuonna loppu vuodesta homma pitäisi olla paketissa, wuhuu! Täällä on pohdiskeltu kovasti töihin paluuta joidenkin työtarjouksen myötä, mutta päätin kuitenkin jäädä kotiin vielä joksikin aikaa. Tsemppiä opintoihin, mihin sitten ikinä päädytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Vitsi niin ihailen sun peräksiantamattomuutta opinnoissa! :) Tsemppiä myös sulle.

   Poista
 3. Ihanat kuvat! Ja tunnistan tuon tunteen, jotakin uutta ja selkeää pitäisi saada kun kesä päättyy. Uutta ja erilaista meilläkin tänä syksynä edessä. Se tuo lisää mahdollisuuksia, ja se tuntuu nyt hyvälle. Ja sehän riittää :). En olekaan ennen täällä tainnut kommentoida, ja jään kyllä tänne jatkossa lukijaksesikin. Tähän saakka aina silloin tällöin piipahdellut. Yeisenä kommenttina siis samalla kerrottakoon, että blogisi on aivan uskomattoman upea! Kiitos että pidät sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JuttaEmilia! :) Sait kommentillasi hymyn pitkäksi aikaa huulille! Kiitos vielä.

   Poista
 4. Awwwww!! Ihanat kuvat ja kaunis perhe <3 JOULUSIIVOUSTA...nooooouuuu!!! ;)) Vielä on kesää jäljellä !!!

  Kivaa iltaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Love! :) No on sitä kesääkin, mutta ootappas pian se joulu kolkuttelee ovella. ;) Kivaa iltaa myös sulle!

   Poista
 5. Ihastuttava kuvat! :) Muutoshalua täälläkin, ehkä se on tuo syksy joka tekee sen, eikä siinä, hyvä niin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Totta, ei kaikki muutos huonosta ole! :) Kivaa syksyn odostusta sinne.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |