LOPPUTULOS

tiistai 27. elokuuta 2013


Siisti vaatehuone - pakko tykätä! :) Olen kyllä aikamoinen siivousintoilija, joten vaatehuone pysyy järjestyksessä muutenkin. Erityisen fiiliksissä olen kuitenkin siitä, että pölyä on pari senttiä hyllyillä vähemmän! ;) Meillä on säilytysjärjestelmänä Ikean Stolmen, joten todennäköisesti käytetään myös uudessa talossamme. Sen verran kiva se on ollut ja jaksaa miellyttää omaa silmää.

Miten teidän viikkonne on pyörähtänyt käyntiin?10 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää :) täällä podetaan arvotonta flunssaa ja lapsirintamalla kuudetta korvatulehdusta kuukauden sisään. Parempiakin viikon aloituksia on ollut :D vaatehuoneen kimppuun itsekin haluisin, kunhan olo vain paranee. Pihasta puhumattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oh, no onpas teille sattunut paha kierre. :( Tota flunssaa tuntuu olevan yhdellä jos toisella. Meiän perhe taisi olla niitä ensimmäisiä sairastuneita ja kaikki pääsi aika vähällä. Pienin mies taisi olla räkäisin. Tsemppiä sinne, kyllä ne onneksi ennen pitkään hellittää. Mutta aina yhtä tylsää tää flunssakauden alkaminen.

   Poista
 2. Ihanan siistiä, olisipa meilläkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! :) Siitä vain rätti heilumaan. ;)

   Poista
 3. Todella siistiä !! Tykkään!! Kiitos inspiksestä..voisinkin vloppuna siivota oman vaatehuoneen :)

  VastaaPoista
 4. Me ollaan katseltu sillä silmällä Ikean säilytysjärjestelmiä, mutta tämä Stolmen on mennyt vähän ohi. Näyttää kivalta ja voisi olla sopiva meidän walk-in-closetin liukuovien taakse. Kiitos vinkistä :) .

  VastaaPoista
 5. Ihanan siistiä! Kunpa pääsisin jossain vaiheessa yhtä siistiin lopputulokseen, suhteutettuna tietenkin siten, että mulla on vain vaatekaapit eikä vaatehuonetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! VOi ihan varmasti pääset. Hiljaa hyvää tulee! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |