Graafisia päällisiä kevään väreissä

torstai 28. helmikuuta 2013

Lisääntyvä auringonpaiste ja linnunlaulu alkaa hiljalleen vaikuttaa minuunkin ja mieli tekee luopua jo neuleisista tyynynpäällisistä. Olen muutaman viikon ajan yrittänyt etsiä niin internetistä kuin sisustuskaupoistakin kivoja keväisiä tyynynpäällisiä. Hempeät pastellinsävyt eivät itsessään oikein houkuta, vaikka nekin kauniita ovat. Vaaleanpunaista meillä on ollut kahtena viime keväänä tehostevärinä, mutta nyt kaipaan jotain ryhtiä rinnalle. Sohvan koristukseksi olen siis metsästänyt raidoin, ruuduin tai muine geometrisine kuvioineen varustettuja päällisiä, mutta kivoissa kevään väreissä. Vahviten houkuttaa pinkki ja siihen rinnalle sitä tuttua harmaata ja valkoista. Ikean musta-valkokuvioitu päällinen saa jäädä.
Kodin Ykkösen Anno-sarjan valikoimista on löytynyt toistaiseksi paras tarjonta. Poikien huoneisiin ehdin hommata tuon ylärivin keskimmäisen päällisen. Vielä pitäisi löytää niihin isommat sisätyynyt niin näyttävät kuvauskelpoisilta. :) Vinkatkaapa jos teillä on hyviä vaihtoehtoja päällisten suhteen tiedossa.
Huomenna on jo maaliskuu ja meillä on pari kivaa juttua tiedossa. Esimerkiksi vihdoinkin sitä kauan kaivattua laatuaikaa miehen kanssa. Molempien isovanhemmat asuvat toisella paikkakunnalla, joten lastenvahdit ovat kortilla. Mutta en valita - hengähdystauko on saatu silloin kun sitä on todella tarvittu.
Kaikilla reipasta perjantaita! 


12 kommenttia :

 1. Oma aika = paras aika!! Kaikki vanhemmat tarvitsee omaa aikaa ja se on niiin ansaittua!! Nauttikaa miehesi kanssa :)))

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain on. :) Varmasti nautitaan. Eka satsi edessä viikonloppuna. Aika ihanaa! :D

   Poista
 2. Noi on vain niin kauniita. Anno on nyt in. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :) Koko Annon porukka on tainnut kokea jonkun valaistuksen, että näin sen nyt vaan tarttee mennä. ;)

   Poista
 3. Mä en ollut tätä vuotta ennen koko Annosta kuullutkaan, ja nyt oon tosi iso fani minäkin!

  VastaaPoista
 4. Mä olin kuullut.. Meillä on muun muassa ko. merkin lakanoita. Mutta silti melkoinen hatunnoston arvoinen suoritus. Sen verran sitä nyt mainostetaan, varsinkin blogimaailmassa, että ovat kyllä onnistuneet hommassa. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä olen itsekin ihastunut tuohon uusittuun Anno-sarjaan! ;) Ja pitihän sitten tänään piipahtaa kaupungilla hakemassa kotiin nuo valk./harmaa kuviolliset tyynyliinat. (ylärivi keskimmäinen.) =) Ajattelin itse laittaa ne makuuhuoneeseeni ihastuttamaan.
  Mukavaa kevättä sinnepäin! =)
  -Sanelli78-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopivat todennäköisesti makkariin varsin passelisti! :) Ja ihanaa kevättä myös sinulle -Sanelli78-!

   Poista
 6. Tuo Anno sarja on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon niin lätkässä tuohon Annon Siru-kuosiin! Haluun nyt ainakin pari patalappua, keittiöpyyhkeen ja tyynynpäällisen sitä sarjaa ;) Jotain niille Annon suunnittelijoille on tosiaan tapahtunut, on nimittäin todella onnistunut tää tän kevään uudistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin on täytynyt tapahtua! :) Mieletön profiilin nostatus. Ihanaa kevättä Dara.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |