Sisustushaaveita 2013

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

On aika päivittää haavelistaa ja tässä olisi sisustuksen osalta seuraavia haaveita. Jotain pientä, sellaista tulee-menee ajatusta on myös, mutta toteutellaan niitä sitten kun oikein jokin todella kolahtaa.
 

Hayn pöytä 60 cm x 60 cm valkoisena / Therese Sennerholtin printti näyttäisi kivalta meidän eteisen seinällä / valkoinen Splitback toisen samanlaisen kaveriksi olohuoneeseen / purkit saippualle, vanupuikoille ja -lapuille vessaan / My guide to New York 2013 koossa 42 cm x 70 cm käytävän kaapiston päälle / valkoinen ja musta säilytyskori leluille poikien huoneisiin
 
Tuo säilytyskori harmittaa, kun aikoinaan niitä H&M:lta sai pilkkahintaan, mutta ei enää. Silloin jäin miettimään ostoa ja sitten kun olin ne valmis ostamaan ei niitä enää ollut. :( Mietin jo, että voisikohan sellaiset loihtia itse jostakin kankaasta? Mutta pidemmittä puheitta - kaksi listan tuotetta on matkalla. ;) Sen jälkeen koti on jälleen hieman valmiimpi.

Meillä sairastelut jatkuu edelleen. Nyt on vuorossa tuo pienimmäinenkin. Saapi nähdä aloitanko itse uuden viikon kuumeessa. Toivottavasti en. Leppoisaa laskiaista!

 

10 kommenttia :

 1. Kauniita haaveita!!! Haaveileminen on parasta ja ilmaista :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onneksi se on ilmaista! ;)

   Poista
 2. Kaunista! Tuollaisia samantyylisiä koreja on mielestäni ollut silloin tällöin Hemtexillä - kannattaa katsastaa.

  Minäkin haluaisin tuon Hayn pöydän... Ehkä uuteen kotiin sitten.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja kiitos vinkistä. Pitääkin seuraavalla kerralla kurkata valikoima. :) Ja tuo pöytä on uskomattoman nätti. Toivottavasti sitä ei kyllästy ihailemaan koskaan. ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä noita mustia säilytyskoreja Hennesiltä, niihin jää ikävästi pöly kiinni, joten ellei jaksa olla kokoaikaa pölyttämässä niitä, niin kannattaa valita vaikka valkoiset korit, joissa ei pöly näy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, tämä olikin hyvä tieto. Ehdottomasti siis valkoiset. Tykkään siivota, mutta rajansa kaikella. ;)

   Poista
 5. Hayn pöydän voisin itsekin ottaa!! Ihana on ja sopisi mihin vain!

  VastaaPoista
 6. Haaveilin kanssa noista marmorisista kylpyhuonetarvikkeista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haaveilin, mutta en sitten tohtinut ostaa. Päädyin valkoisiin vastaaviin. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |