Inspiraation lähteitä

maanantai 18. helmikuuta 2013

Etsiskellessäni ideoita uuden talomme eteiseen (oi kyllä, pohja alkaa hahmottua, mutta siitä toisella kertaa) törmäsin Stadshemin sivuilla viehättävään asuntoon. Poimin sieltä muutaman kuvan näytille tänne.

Tuo koivukuvioinen tapetti on niin ihana. Mietin sitä jo nykyiseen taloomme, mutta en löytänyt sopivaa kohtaa. Ensi taloon sitä haluaisin, mutta jälleen pitänee miettiä löytyykö sopiva paikka.
Tässä kuvassa tykkään tuosta matosta ja tietokonepöydästä. Valkoinen korkeakiiltoinen pöytä voisi löytää paikkansa yläkerran parvelta. Mattojen hankinnan suhteen olen maltillisempi. Kyllästyttääkö kuvio hetken päästä?

Lastenhuoneessa kiinnitin huomioni mattoon ja ylemmän kuvan säilytyslaatikoihin. Olen näemmä hitaasti syttyvää sorttia, sillä vasta viime viikolla flunssahouruissa kun suunnittelin Sisun huoneen sisustusta, aloin lämmetä tuolle Ikean blogimatolle. :) Se tuo kivasti ryhtiä valkoisen keskelle ja sopisi kuin nenä päähän Sisun huoneeseen.
Kylpyhuonekuvissa ihastuttaa harmaanruskea laatta. Meillä on nyt kylpyhuoneessa tehostelaatta kummankin suihkun takana, mutta suunnittelin, että tulevassa talossa laatta olisi yhtenäinen suihkuseinällä. Vielä on tosin suunnittelematta, miten suihkut tilaan sijoittuvat, mutta joka tapauksessa laatta voisi olla koko seinällä sama. Muutoin kylpyhuoneeseen tulee varmasti samantyyppistä valkoista laattaa kuin mitä nykyisessäkin kylpyhuoneessa on käytetty.
Olisi ihana päästä jo sisustamaan taloa, mutta hyvä tovi täytyy vielä odotella. :) Muutoin meidän viikko on käynnistynyt kivasti, vaikka yksi työjuttu menikin sivusuun. Täytyy luottaa, että kyllä ne asiat jotenkin järjestyvät. Pitää vain uskoa unelmiin. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava maanantai!

8 kommenttia :

 1. Tuo puutapetti on ihana! Haluaisin sitä jonnekin uuteen kotiin, olen miettinyt eteistä, makkarin päätyseinää tai keittiön välitilaa.

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiön välitilaan, eteiseen tai kodinhoitohuoneeseen itsekin sitä ajattelin. Toivottavasti sielläkin on ollut mukava alkuviikko! :)

   Poista
 2. Valkoinen nahkapalli osu mun silmään, kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein palata katsomaan millainen se nahkapalli oli. :) Ja totta, kaunis sekin.

   Poista
 3. Kivoja haaveita/suunnitelmia. Tuo kuvan valkoinen pöytä näytti olevan Ikean mallistosta. Meillä on samanlainen eteisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, itsekin ajattelin että sieltä voisi kokeilla. Pitää miettiä lähempänä hankinta-ajankohtaa, että millainen sopisi. :)

   Poista
 4. Aivan ihana kylppäri! Harmoninen spa-tunnelma :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Voi kunpa itse onnistuisi loihtimaan samanlaisen tunnelman. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |