Täydellinen tarjotin

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Olen pienen tovin etsiskellyt pientä, mustavalkoista tarjotinta meille keittiöön. Käväistiin eilisellä kaupunkireissulla myös Rauman Kodinonnessa ja mikä ihanuus sieltä löytyikään. Artekin pieni tarjotin tutussa kuosissa. Tuohon on hyvä laskea aamukahvimukit, joita ei siis jokaisen käyttökerran jälkeen meillä vaihdeta.
Etenkin mieheni kuuluu niihin ihmisiin, joille on tärkeää juoda aamukahvi aina tietystä mukista. Onneksi niitä on sentään kertynyt muutamia erilaisia, jotka ovat päässeet tähän harvojen ja valittujen joukkoon. :) Minkälainen aamukahvikulttuuri teillä on?
Tänään alkaa kauan odotettu Kosto. Sitä fiilistä ei voi edes meidän 3-vuotiaan UHMA lannistaa. :) Ihanaa sunnuntaita!

15 kommenttia :

 1. Alkaako tänään Kosto? Sitä on odotettukin. Yksi lempparisarjoista.
  Itse en juo kahvia, mutta lemppari teemukini on mahdollisimman iso. Mies ottaa sen mikä ensiksi käteen osuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tänään! Se on munkin ehdoton lemppari. Harvoja sarjoja ehtii enää katsoa. :) Sellaiset isot mukit on ihania, niissä sellaista ihanaa tunnelmaa.

   Poista
 2. Siena-kuosi on yksi ikisuosikkini! Hauska tuo tarjotin, oikein hyvä löytö. Minä haluan juoda aamukahvin kunnon mukista, yleensä Teemasta tai muumimukista. Mitkään pienet kahvikupposet eivät toimi ;)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, niin muistin että sinäkin tykkäilet Sienasta. Ja tuon tarjottimen hintakin oli ihan kohdillaan. Siitä vielä yksi +. Muumi tai Marimekko on mullakin usein kädessä. Meiltä puuttuu Teeman mukit vielä kokonaan, mutta toiveissa ovat. :)

   Poista
 3. Meidän maitokahvit tulevta nykyään Juran kahvikoneesta ja mahdollisimman isoon kuppiin - eli siis Teeman 0.4l valkoisiin mukeihin :-) Kahvit juodaan vasta muun aamiaisen jälkeen, ja aika usein vielä santsaan toisenkin kupillisen - eli käytännössä juon reilusti yli puoli litraa kahvia!

  Näin siis viikonloppuaamuisin, sillä useimmiten en ehdi arkiaamuina keittelemään kahvia ollenkaan :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun aamuista nauttii kyllä aivan erilailla, kun saa todella juoda kahvinsa rauhassa. Viikolla sitä on aina hoppu ja usein juon kahvin samalla kun meikkaan. ;) Oi, ne Teeman isot mukit on ihanat. Hankintalistalla vielä meillä.

   Poista
 4. Aivan ihana tarjotin!! :))) Viikonloppuisin aamukahvit juodaan muumimukista ja töissä jätti-nalle-puh-mukista ! :))

  Ihanaa iltaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä Marimekon kilpasisko on usein Muumin Rakkaus. :) Luin että sulla oli kiva päivä tänään. Ja tiedätkö sä kuulut minunkin kohdallani niihin, joihin olisi hauska tutustua oikein kunnolla. :)

   Poista
 5. Tuo Siena-tarjotin on ihana! Olen joskus etsiskellyt kyseistä kangasta, ja sitä ilmeisesti sai Artekin mymälästä Helsingistä, jos oikein muistan..Liian kaukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sinne tulisi täältäkin liian pitkä matka. Oletko netin syövereistä yrittänäyt etsiä.. Luulisi löytyvän. Mutta ihana tuo kuosi on. :)

   Poista
 6. Kaunis tarjotin! Minä kuulun sellaiseen ihmisryhmään, joka ei kotona keitä juuri koskaan kahvia, ainoastaan silloin jos on vieraita. Kahviloissa ja työpaikalla juon sitä kyllä mielelläni. Kotona litkin sitten teetä senkin edestä... Yleensä nautin teeni Pentikin Vanilja-sarjan jättimukista tai isosta Teema-mukista. Nuo jälkimmäiset ovat uusi astiaihastukseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teemat on täälläkin haavelistalla. Kaunis ja ajaton. :)

   Poista
 7. Kiva tarjotin! :) Täällä aamukahvia kuluu kolme kupillista. Muki on joko Muumia tai saman kokoista House-sarjan mukia. Kahvia noin puolet ja loput maitoa. Joskus myös neljä mukillista ja iltapäivällä sitten samanlainen satsi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä yritän pitää aamukahvit kahdessa kupillisessa ja iltapäivällä myös kaksi. Joskus kyllä tuntuu, että saisi juoda koko pannullisen, että silmät pysyy auki. ;)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |