Harmaita hiuksia

lauantai 2. helmikuuta 2013

Ai että tämä kuvakulma aiheuttaa harmaita hiuksia. Sopisi hyvin siihen IMAGEN sisustuskuvahaasteen ongelmakohta sisustuksessa -kategoriaan. Mikä tässä mättää on tuo lamppu ja taulut. Aikoinaan havittelin toisenlaista puutelinettäkin, mutta jotenkin olen tuosta alkanut pitämään. Oli hätäostos, vaikka lopulta sitä ei edes olisi tarvittu kuin vasta kuusi kuukautta ostohetken jälkeen.


Haluaisin kovasti tuohon jonkun toisen pöytälampun. Kartellin Take oli pitkään listalla, mutta nähtyäni sen valo päällä, ei se ollutkaan enää niin hieno. Pöytävalaisin vinkkejä otetaan vastaan. Toisena ongelmakohtana on taulut. Ehkäpä jotakin kivoja julisteita kaksin kappalein. Eräs New York -juliste on pyörinyt mielessäni. Ensin ajattelin sitä olohuoneen tauluhyllylle, mutta tuohon se sopisi paremmin. Myös muutaman poikien kuvan voisi kehystää. Energia tuntuu kadonneen tämän kohdan sisustamisen osalta. Seinään ei viitsisi tehdä reikiä, koska näillä näkymin viimeistään vuoden päästä aletaan hieroa asuntokauppoja.

Me seikkailtiin tänään rakennusmessuilla. Muutamia otoksia luvassa huomenna.

Rentouttavaa illanjatkoa!

4 kommenttia :

 1. Hih, mä viel aamul mietin sun lamppu dilemmaa :)))

  Haluutko kaapin päällä säilyttää molemmat taulut ja sit lamppu?? Vai mikä idea...?? :))

  Mä oon aina Rondon kannalla, mutta se on aika hallitseva elementti, että sit siihen ei paljoa muuta varmaan tarvitse ollakseen "perfect" :))

  Noo, nää mu ajatuksia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet! :)

   Rondo on upea, mutta ehkä jokin vähemmän hallitseva voisi nyt toimia paremmin. :) Tarkoituksena on siis mahduttaa siihen myös taulu ja poikien kuvia.

   Joutuu jatkaa pohdintaa!

   Poista
  2. Juu, sitä vähän ajattelinkin, että ehkei nini hallitsevaa tuohon!! :):)

   Kerro ihmeessä mihin päädyit!

   Poista
  3. Joo kyllä kerran, heti kun sen keksin! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |