Keittiötä

torstai 7. helmikuuta 2013

No niin vihdosta viimein vastauksia muutamiin kyselyihin eli tässä on meidän keittiö. Kalusteet kodinkoneineen ovat Puustellista. Ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Välitilassa meillä on harmaa lasi. Se siinä harmaan valinnassa on hankalaa, kun ei tiedä ennalta, mihin väriin taittaa. Meillä se taittaa hopeaan, mikä ei sinänsä ole huono, mutta "todellista" harmaata tavoittelin. Sen sijaan materiaalina tuo lasi on vertaansa vailla. Äärettömän helppo pitää puhtaana. Valaistuksena välitilassa on led-nauha. Samaa nauhaa on myös yläkaappien päällä epäsuoraa valaistusta antamaan. 
 

Jääkaappi ja pakastin ovat ikkunoita vastapäätä, takan vieressä. Alemmassa kuvassa näkyvä rikkaimuri on vielä kytkemättä ja astiapesukoneen sokkeli täytyisi kaventaa. Myös parin kaapin jarrut täytyy asentaa. Niin ja vetimiäkin uupuu. Jeps, pientä puhdetta tiedossa.

 
Seuraavan talon keittiötä onkin sitten paljon helpompi lähteä miettimään. Saareke on sellainen, joka ehdottomasti tahdotaan. Sitä suunniteltiin jo tähän, mutta käännettiin kelkka viime metreillä tilan vuoksi. Varmasti valkoisenpaan suuntaan lähdetään, mutta taso taitaa olla tuo harmaa jatkossakin tai sitten ehkä musta. Mustassa vaan näky lika helpommin. Matalat yläkaapit niin kuin nytkin. Hana vaihtuu - miehelläni menee hermot. Räiskiin vettä ympäriinsä. Itse tykkään tuosta ulkonäöstä. ...Jotakin muutoksia siis luvassa. :) Niin ja hiukan pienemmät pistorasiat kiitos! Niihin pitäää ehdottomasti kiinnittää huomiota jatkossa.
 
Onneksi arkipäivät ovat kääntymässä viikonloppua kohden. Odotan kovasti, että pääsen testaamaan uutta kameraa päivänvalossa. Toistaiseksi olen ollut supertyytyväinen. Mutta siitä jatkossa lisää. Jaksakaahan puristaa vielä huominen! :)
 

13 kommenttia :

 1. Erittäin kaunis keittiö:)!!! Oletteko siis muuttamassa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos haasteesta, käyn nappaamassa matkaan. :)

   Ei olla vielä muuttamassa, mutta tulevaisuudessa kyllä. Tarkoitus on alkaa vuoden sisällä rakentamaan uutta taloa. :D

   Poista
 2. ja blogissani olisi tunnustus sinulle!! <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis keittiö teillä! Meillä on saman tyyliset ovet (Puustellista nekin) nykyisessä keittiössä, mutta alakaapit ovat tummanruskeat ja yläkaapit vaalean tammen sävyistä. Hyvää viikonloppua:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä luulen muistavani sen vaalean oven. Se on kaunis! :) Hyvää viikonloppua myös sinne!

   Poista
 4. Ihana keittiö ja ihan uusi blogi minulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu ja tervetuloa mukaan! :)

   Poista
 5. Ihailin teidän välitilaa!:) Eikös se olekin lasia ja harmaa? Tarkoituksena olisi lisätä lasia myös omaan kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollahan se lukee:D Pitää oppia lukemaan ensin, ennenku kattoo kuvat! :D

   Poista
  2. Kiitos! On lasia ja harmaa. Tykkään itsekin siitä kovasti! Todella helppo pitää puhtaana. :)

   Poista
 6. Muuten ihan hieno mutta, sivulevyt puuttuu kalusteiden päädyistä alhaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuo valkoinen olisi voinut olla harmaakin. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |