Kodinhoitohuoneesta

torstai 21. helmikuuta 2013

Nappasin alkuviikolla siivouksen lomassa muutaman kuvan meidän kodinhoitohuoneesta tai lähinnä -nurkkauksesta. Kyseessä on siis hyvin kompakti tila, mutta meidän tarpeillemme riittävä. Korkea kaappi pitää sisällään siivoustarpeet ja muista kaapeista löytyy muun muassa lakanat ja pyyhkeet. Kuivausrumpua emme ole ostaneet, mutta sille on paikka niin halutessaan; hyllyt pois ja tason halkaisu.


Nyt tuo meidän taso ei vaan siivouksen jälkeenkään näytä siltä kuin haluaisin. Tasolle on kertynyt "keskeneräiset projektit" kuten yksi kattovalaisin, keittiön kaappien hidastimia, yksi naulakko, ikkunan välien tulppia ja maalausta odottava X. Luhdan korit pitävät sisällään kaikennäköistä pientä, mutta tarpeellista kodin tavaraa. Odotan kovasti, että saisin tuon tason tyhjäksi ja sitten nostaa esille esimerkiksi pyykinpesuaineet joissakin suloisissa purkeissaan.


Niin vain kääntyy tämäkin viikko kohti viikonloppua. Aika kuluu hurjalla vauhdilla ja mikä ihaninta, kevätkin on näyttänyt merkkejään tällä viikolla ainakin täällä länsirannikolla. :)
Leppoisaa torstain jatkoa!


2 kommenttia :

  1. Kaunista! Ihana tuo välitilan ikkuna, tuo kivasti valoa tilaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samaa mieltä ikkunasta. Ensin tuohon oli piirretty iso ikkuna tilalle kuviin, mutta tulin tulokseen, että sitten loppuu kaappitila kesken. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |