Toimisiko tämä?

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Niinhän sitä luulisi, että yhden talon rakentaneena toisen tekeminen olisi helppoa. Varmasti jos rakennusmääräykset olisivat samat. Uusi talo pitää julkisivultaan olla 2-kerroksinen ja suurelta osin rapattu. Joitakin pieniä puisia yksityiskohtia saa olla. Aluksi mietittiin yhteen kerrokseen tekoa ja ylös rakennettaisiin ainoastaan parvi, johon tulisi tietokonepiste ja paikka elokuvien katselulle sekä isompi vaatehuone. Perinteinen 2-kerroksinen, jossa makuuhuoneet on ylhäällä, ei houkuta.
 

Mieheni törmäsi sitten tähän Jämerä -kivitalon Openspace -malliin, jossa makuuhuoneet ja pesutilat on sijoitettu alakertaan ja oleskelutilat yläkertaan. Ajattelin kysäistä nyt yleisön mielipidettä. Yhtenä isona huonona puolena itselläni tulee mieleen se, että ruokakauppatavarat on kannettava ylös asti. Mutta kertokaahan te, hitti vai huti?
 
 
 

3 kommenttia :

 1. "Yhtenä isona huonona puolena itselläni tulee mieleen se, että ruokakauppatavarat on kannettava ylös asti."

  Nyt kun asutaan rakentamisen ajan vuokralla, niin meillä on juuri näin. Se menee melkein huomaamatta. Ja aamuisin voi keittiön ikkunasta katsella aika pitkälle, eli näkyy taivaan rantaa ja peltoaukean yli, eli voi arvailla vaikka tulevan päivän säätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis voisi toimia! :) Se hieno puoli tuossa tosiaan olisi, että näkymät olisivat kohtuu hienot, vaikka omakotitaloalueella asutaankin. :)

   Poista
 2. Mullekin tuli mieleen tuo kauppakassien raahaus, mutta toisaalta ei se varmasti mahdoton urakka ole. Eihän se keittiö yksitasoisessakaan ratkaisussa ole aina ihan ulko-pven vieressä. Sekä Tampereen että Kokkolan messuilla taisi olla vähän vastaavia ratkaisuja, ellen ihan väärin muista. Sanoisin, että rohkeasti vaan kokeilemaan vähän erilaista, en siis ollenkaan pitäisi hutina!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |