Marmonihuuruissa

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Eilen rakennusmessuilla törmäsin monella eri messuosastolla marmoriin sisustusmateriaalina. Harmitti vain, etten tajunnut ottaa yhtään kuvaa. Oli näet lattiaa, laattaa, keittiötasoa ja sisustusesinettä näin esimerkkeinä. Jotenkin ajattelin sen olevan jo poistuva hitti, mutta eipä kai sitten. Oma marmonikuvio -muisto on yläasteajoilta, kun mausteita hienonnettiin marmorikuvioidussa kipossa. :)

Itse ihastuin marmorikuviointiin kylpyhuoneessa ja bongailin eilen illalla netistä muutaman kivan inspiraatiokuvan.


(kuvat lainattu täältä, täältä ja täältä)
Uuden talon keittiöön meillä tulee todennäköisesti jotakin perinteistä, koska olen helposti kyllästyvää sorttia, mutta kylpyhuoneessa pieninä ripauksina tämä voisi toimia kivasti. Ja niistä pienistä ripauksista puheen ollen, löysin Stockmannilta nämä ihanuudet, jotka vielä sattuvat olemaan kantisalessa.
Nyt sitten pohdin, että satsaisiko noihin. Hintaa jäi silti kohtuullisen paljon mielestäni. Meidän vessa kaipaisi kahta säilytyspurkkia toppseille ja vanulapuille ja sitten tuota saippuapulloa. Tarjolla on värivaihtoehtona myös valkoinen. Musta löytyi hieman eri kuviolla. Musta ja valkoinen toimivat melko suurella varmuudella myös uuden talon vessassa, mutta eniten tällä hetkellä houkuttaisi nuo marmorikuvioidut. Jospa sitä "jo" helmikuun loppuun mennessä saisi päätöksen tehtyä. ;)
Leppoisaa sunnuntain jatkoa!


2 kommenttia :

  1. Mä olen kyllä nyt jotenkin alkanut lämpeemään tolle marmorille. Alkuun oli et niiiin kasaria, mut nyt se on alkanutkin näyttää aikas kivalle ja ylelliselle :) Noissakin kuvissa tosi kiva!

    http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hei ihan sama ajatus meillä! :) Yak oli ensi reaktio, mutta nyt tosiaan miellyttää kovastikin silmää!

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |