Sisustushaaveita 2013

On aika päivittää haavelistaa ja tässä olisi sisustuksen osalta seuraavia haaveita. Jotain pientä, sellaista tulee-menee ajatusta on myös, mutta toteutellaan niitä sitten kun oikein jokin todella kolahtaa.
 

Hayn pöytä 60 cm x 60 cm valkoisena / Therese Sennerholtin printti näyttäisi kivalta meidän eteisen seinällä / valkoinen Splitback toisen samanlaisen kaveriksi olohuoneeseen / purkit saippualle, vanupuikoille ja -lapuille vessaan / My guide to New York 2013 koossa 42 cm x 70 cm käytävän kaapiston päälle / valkoinen ja musta säilytyskori leluille poikien huoneisiin
 
Tuo säilytyskori harmittaa, kun aikoinaan niitä H&M:lta sai pilkkahintaan, mutta ei enää. Silloin jäin miettimään ostoa ja sitten kun olin ne valmis ostamaan ei niitä enää ollut. :( Mietin jo, että voisikohan sellaiset loihtia itse jostakin kankaasta? Mutta pidemmittä puheitta - kaksi listan tuotetta on matkalla. ;) Sen jälkeen koti on jälleen hieman valmiimpi.

Meillä sairastelut jatkuu edelleen. Nyt on vuorossa tuo pienimmäinenkin. Saapi nähdä aloitanko itse uuden viikon kuumeessa. Toivottavasti en. Leppoisaa laskiaista!

 

10 kommenttia

  1. Kauniita haaveita!!! Haaveileminen on parasta ja ilmaista :))

    VastaaPoista
  2. Kaunista! Tuollaisia samantyylisiä koreja on mielestäni ollut silloin tällöin Hemtexillä - kannattaa katsastaa.

    Minäkin haluaisin tuon Hayn pöydän... Ehkä uuteen kotiin sitten.

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja kiitos vinkistä. Pitääkin seuraavalla kerralla kurkata valikoima. :) Ja tuo pöytä on uskomattoman nätti. Toivottavasti sitä ei kyllästy ihailemaan koskaan. ;)

    VastaaPoista
  4. Meillä noita mustia säilytyskoreja Hennesiltä, niihin jää ikävästi pöly kiinni, joten ellei jaksa olla kokoaikaa pölyttämässä niitä, niin kannattaa valita vaikka valkoiset korit, joissa ei pöly näy ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, tämä olikin hyvä tieto. Ehdottomasti siis valkoiset. Tykkään siivota, mutta rajansa kaikella. ;)

      Poista
  5. Hayn pöydän voisin itsekin ottaa!! Ihana on ja sopisi mihin vain!

    VastaaPoista
  6. Haaveilin kanssa noista marmorisista kylpyhuonetarvikkeista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haaveilin, mutta en sitten tohtinut ostaa. Päädyin valkoisiin vastaaviin. :)

      Poista