Nuorimmaisen huonetta

Hiljalleen alkaa nuorimmaisen pojan huoneen sisustuskin rakentua ja String on saanut hyllyilleen täytettä. Kirjaimet mies liimasi rakennusvaiheessa yli jääneeseen listan palaseen, koska eivät muutoin pysyneet pystyssä. Ensikengät muistuttavat viime syksyn sukujuhlista ja puiston hiekkalaatikkoleikeistä. Nalle -kuvioinen purkki on kastelahja kummisedältä.
Saapi silti nähdä, millaiseksi huone muokkautuu tulevan vuoden aikana. Nukkumisjärjestelyiden muutoksen myötä pojat todennäköisesti päätyvät tähän huoneeseen kesän myötä nukkumaan. Mutta kaikki aikanaan. Toivottavasti teillä oli kiva viikon aloitus. Itselläni oli suht lyhyt työpäivä eilen ja monenmoista sain illan mittaan aikaiseksi. Tämä päivä olikin toista luokkaa ja vielä on hiukan jaksettava. Illalla aion nauttia hyvästä kirjasta ja syödä ison kulhon jäätelöä! :)
 Illanjatkoja!

8 kommenttia

  1. Blogissani on sulle tunnustus :)

    http://www.whiteandfresh.fi/2013/02/tunnustuksia.html

    VastaaPoista
  2. Mistä tuo Mörkö-taulu on peräisin? Mä voisin huolia ihan vaikka meille olkkariin tuollaisen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kodin1:stä ostin viime syksynä muistaakseni. Siellä oli kaikkia erilaisia muumiaiheisia taulukortteja tai julisteita - miksi niitä nyt sanoisi. Kehykset ostin samasta paikkaa. Ja ahaa, siis siellä asustaa Muumi-fani?! :)

      Poista
    2. Täällä sisustaa nainen, jonka yksi lempikirjoista on ihan pikkutytöstä asti ollut Kuka lohduttaisi Nyytiä ;) Pienenä mua pelotti vähän se Mörkö...

      "On tienoo äkkiä niin hiljainen ja musta
      ja mörkö niin kuin vuori tuijottaa,
      ja jäinen maa on täynnä kammotusta,
      kun kuustakin pois värit putoaa."

      Poista
  3. On tuo hylly kivannäköinen :):) Ihania jutskia oot myös siihen laittanut!!

    Kivaa päivää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Love! String näyttää kyllä jokaikisellä silmäyksellä hyvältä, oli siinä melkein mitä tahansa esillä. :)

      Poista