Ystävänpäivänä

Me ollaan oltu viimeinen viikko koko perhe kipeinä. Kai tämä sitä influenssaa on, kun tuntuu olevan erittäin sitkeässä ja lapsillakin on välissä ollut jo kuumeettomia päiviä. Muistan ajatelleeni muutama viikko takaperin, että arki kaipaisi jotakin erilaista. Jotakin muuta kuin töiden jälkeen siivousta, lasten kanssa leikkiä ja ehkä liikuntaa päivästä riippuen. Menneen viikon aikana olen ehtinyt aika monta kertaa toivoa jo sitä tavallista arkea. :) Tämä sairastelu saisi riittää. Entistä enemmän kaipaan todellisia kevään merkkejä.  Edes pieni pilkahdus keväästä.
Mutta tänään on muistettu ystäviä, joten halusin tulla vielä teillekin toivottamaan hyvää ystävänpäivää, vaikka ilta jo onkin. Eli ihan jokaiselle Happy Valentine's day <3

10 kommenttia

  1. Ihanaa ystävänpäivää blogiystävälle! <3

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista! Olen kuullut muualtakin sellaista sairastelua että välillä kuumettomia päiviä ja yhtäkkiä korkea kuume.
    Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti paranette pian <3 <3

    Hyvää ystistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti ja myöhästyneet ystävänpäivän toivotukset myös sinne! <3

      Poista
  4. Harmi että teillä ollaan oltu sairaana. Toivottavasti olette jo voiton puolella ja alkaa taas normaali arki. Se varmaan tuntuu luksukselta tuon jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kyllä. Sitä osaa arvostaa taas ihan eri lailla. <3 Enää en pidä sitä arkeakaan itsestäänselvyytenä. :)

      Poista