Astiahaaveita

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tällainen perfektionisti -luonne kun olen, olen koko alkuvuuoden listaillut asioita, joista haaveilen. Osa näistä haaveista varmaan toteutuu, ja osa ei. Osa voi muuttua ja osan olen kyllä jo toteuttanutkin. Havittelen siis jossain mielessä itsestäni täydellistä maallista omaisuutta. ;) No joo, täydellinen talo ja auto voidaan rajata listalta heti pois, koska niihin ei yksinkertaisesti pankkitilin saldo tule todennäköisimmin koskaan riittämään. Siinä suhteessa haaveet ovat realistisia. :)

Keräilin kollaaseiksi astiakaapin haaveita. Meiltä löytyy jo Kartion kulhoja kirkkaina. Ostin ne Prisman asiakasomistajapäiviltä helmikuussa. Tykkään Kartioista, ovat ajattomia ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Niinpä niiden kulhojen kaveriksi haluaisin vielä vaaleansinisiä sekä kirkkaita pieniä laseja, joita molempia löytyy ennestään. Jokin aika sitten tältä listalta löytyi myös Kartion kaadin, mutta sellaisen bongasin kirpparilta varsin hyvään hintaan muutamia viikkoja sitten. 
 Muumimukeja meiltä löytyy myös, mutta haluaisin niille pareiksi nuo kulhot. Toimivat kivasti vaikka aamupalalla. :)

Käyttöastioina meillä on valkoista Teemaa. Kaapista puuttuvat mukit alustoineen sekä pienet kulhot. Voileipä- ja ruokalautasten kokoelmaa voisi muutamalla kappaleella vielä täydentää. Juhlakäytössä meiltä löytyy Arabian Arctica. Omasta mieletäni yksinkertaisen tyylikäs sekin. Stä astiastoa löytyy enemmän, mutta syviä lautasia, mukeja alustoineen sekä ruokalautasia vielä puuttuu. Aterimina meillä käytetään Ikeaa ja minun ylioppilaslahjaksi saamiani Elegia-sarjan välineitä, joita haluaisin myös lisää. Näillä eväin astiakaappi olisi piirun verran lähempänä minun täydellistä astiakaappiani. ;) Onneksi haaveilu on ilmaista.
Sunnuntain jatkoja!

3 kommenttia :

  1. Valkoiset Teema-astiat ovat aika monessa paikassa alessa. Anttila, 3+1 päivää, jne!!

    Ihania haaveita!! <3 <3

    VastaaPoista
  2. Saman olen huomannut ja onneksi niitä näkee aika usein tarjouksessa niin ihan jokaista ei tarvitse käyttää hyödyksi. :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |