Uusi innostus

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Tai no jälleen voisin sanoa olevani myöhäisherännyt, sillä tämä juttu ei ole uusi, vaikka minulle onkin. :) Nimittäin washi -teippi. Näitä on pilvinpimein näkynyt blogeissa ja itsekin niitä olen netistä useaan otteeseen ajatellut tilaavani. Jotenkin vain kuulosti uskomattomalta, että teippi ei jättäisi jälkeä seinään. Satuinpa sitten ajamaan kaupungilla askarteluliikkeen ohi ja ajattelin kokeilla kepillä jäätä. Yksi mustavalkoinen teippirulla löytyi ja sen nappasin mukaani. Ja toden totta kaikki lupaukset pitävät paikkaansa.


Erityisen innoissani teippailen tällä hetkellä Maxin huoneen seiniä. :) Isänsä kanssa heillä on tapana piirrellä muun muassa dinosauruksia ja sketsihahmoja ja mikäs sen kivempaa kuin laittaa taideteokset esille.
Me saadaan miehen kanssa tänään pikkubreikki arjesta ja suunnataan ulos syömään ja katsomaan jääkiekkoa. Lapset jäävät Mummin ja Ukin seuraan. Huomenna meinattiin käydä koko perhe yhdessä uimassa. Tykkään!
Ihanaa viikonloppua!


3 kommenttia :

 1. Hmm, mä en ole tällaisesta kuullutkaan?! Siis eli voi teippailla piirustuksia seiniin ja ei jää jälkiä??

  T: jälkijuna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä toinen jälkijuna, mutta siis kyllä tosiaan voi teipata ja ei jäljen jälkeä jää. :) Älyttömän kätevä sanon minä!

   Poista
 2. Hei! Blogissani on sinulle tunnustus :)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |