Luottosuosikit

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Olin ajatellut pitää siivousasiat blogisisällön ulkopuolella, mutta nyt tämän viimeisen puhdistusainelöydön jälkeen on kertakaikkiaan asiasta p a k k o vinkata. Tämän vinkin sain Turun rakennusmessuilta, kun kävin kyselemässä Stalan edustajalta heidän komposiittialtaista. Olen nimittäin totaalisen kyllästynyt teräksiseen keittiön pesualtaaseen, jonka puhdistukseen en ole löytänyt asiallista pesuainetta. Olin ennen messuja näet varma, että uuteen taloon meille tulee komposiittiallas, joka siis on puhdistuksen osalta huomattavasti helpompi kuin teräksinen.

Vuodatin turhuuteni messuedustajalle, joka kertoi, että teräksinen allas ei ole ongelma. Ratkaisu on Cif super cream. Ja kyllä, puhdasta tulee. Toinen luottosuosikkini on Methodin Best in glass, jota ilman en enää tule toimeen. Verraton aine ikkunoiden pikapuhdistukseen ja peileille. Meillä ainakin metrin alapuolella kaikki peilit ja ikkunat ovat sormi- ja kuolajälkiä täynnä. :)
Kokeilkaa jos painitte samojen ongelmien kanssa kuin minä. :) Aamun lumisade vaihtui onneksi auringonpaisteeksi, jonka kunniaksi me käytiin merenrannalla kävelylenkillä uinnin sijaan.
- H

8 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä! Meidän siivoojamme saavat keittiön altaan kiiltämään kuin uuden, ja juuri perjantaina päivittelin asiaa miehelle - ja siis harmittelin sitä, ettei se oman pyyhkimiseni jäljiltä ole koskaan yhtä kiiltävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä tottuisinko itse siihen, että joku kävisi meillä siivoamassa. Olen sen verran perfektionisti. Joskus se olisi kyllä silti tervetullutta! :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä!! :):) Haluan kokeilla myö tuota Methodin GLASS- versiota!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja ehdottomasti kannattaa kokeilla. Mä en enää vaihda! :)

   Poista
 3. Myös Universal Stone on hyvä teräksiselle tiskipöydälle ja -altaalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelinkin, että syksyllä universal stonea ja se toimi myös. :) Hyvä olla taskussa useampi niksi.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |