Kohti pääsiäistä

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Meillä alkaa olla koti pääsiäiskoristeluiden osalta valmis. Hyvin simppeliä. Viikkosiivous on vielä kesken ja keittiön taso taas sen näköinen, että pommi olisi räjähtänyt. Poikien rairuohot hukkuvat sekaan. Mutta onhan tässä vielä aikaa ennen kuin vapaat koittavat. Tykkään siitä, että koti on "valmis" viikonlopun alkaessa, oli pyhäpäiviä tai ei.
Ostin eilen ensimmäiset narsissit kauppareissun yhteydessä. Kukat sujautin Ikean valkoiseen ruukkuun, joka sopi täydellisesti mitoiltaan. Narsissit päätyivät eteisen lipaston päälle Iittalan kynttilälyhtyjen viereen.


En oikein tiedä, mitä tehdä tuolla magneettitaululle. Nyt siinä on hajanaisia valokuvia ja muutamia tekstejä. Ensin ajattelin siitä moon boardia, sitten paikkaa lasten piirroksille, mutta tuntuu, että kokonaisuus vieläkin etsii itseään. No ainakin tietää, että uuteen kotiin sellaista ei tule ellei jokin uusi inspiraatio tule eteen.

Olen tässä myös miettinyt, että rohkenisinko jo tehdä blogilleni facebook-sivut? Jännittää asian julkistaminen. Tällä hetkellä ainoastaan kaksi tuttuani tietävät tästä harrastuksesta. Pohdinta jatkukoon.
Joko teillä on pääsiäisen valmistelut hyvällä mallilla? Joka tapauksessa toivotan aurinkoista kiirastorstaita!

6 kommenttia :

 1. Mä kyllä peukuttaisin asian puolesta :) siis Facebook sivujen tai siellä jakamisen. Sulla on ihana blogi! Mulle tuli mieleen tosta kodin siivoamisesta viikonloppua varten että haluan siivota aina lomareissulle lähtiessänikin että on kivempi palata kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Asia on edelleen harkinnassa. ;)

   Poista
 2. Oikein rauhallista pääsiäistä sinulle ja perheellesi!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Love, niin myös sinulle ja pikkuneidille! :)

   Poista
 3. Kiirastorstaikin meni jo, mutta toivotan sulle mukavaa ja oikein piiitkää Pitkää perjantaita ja muutenkin mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ja rauhallista Pääsiäistä Dara! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |