My guide to

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Olohuoneen tauluhylly on ollut tähän asti sekalainen sotku erilaisia tauluja, kun en ole oikein tiennyt, mitä siihen haluaisin. Törmäsin näihin Ehrenståhle & Wågnertin My guide to -julisteisiin Lannä Möblerin sivuilla ensimmäinen joskus loppusyksyllä ja sen verran jäi New York kaivelemaan, että vihdoin tamminkuun lopulla päätin sellaisen tilata. Yllättäen ne olivatkin loppu. Onneksi heidän omasta nettikaupastaan sitä oli vielä saatavilla ja lähetys saapui nopeasti perille.
Kokoa julisteella on 42 x70 cm eli ennen hyllylle pääsyä se piti vielä kehystää kehystämössä, koska valmiita ei ollut saatavilla. Taulu on kyllä tuhannesti kauniimpi kuin mitä uskalsin odottaa. Jotta se ei yksin hyllyllä nököttäisi, asettelin siihen väliaikaisesti muutaman muun taulun rinnalle. Nyt haussa olisi yksi 30x40 cm kokoinen ja kaksi noin A4 kokoista kaveriksi. Haluaisin kovasti, että julisteet/taulut muistuttaisivat jotenkin meitä, niin kuin tämä New York muistuttaa. Hyviä nettijulistekauppoja saa vinkata!
Rentoa sunnuntaita!

3 kommenttia :

 1. Ihana taulu! Paljonko maksoi kehystys? Olen tuota kanssa harkinnut kun on niin kaunis....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä ihana. Kehys oli kalliimpi kuin ajattelin, maksoi 85€. Puinen olisi ollut kympin halvempi, mutta halusin metallisen. Mutta tuohon ei kyllä kyllästy, joten eiköhän maksa itsensä takaisin. :)

   Poista
 2. Kiitos tiedosta ja ihanaa kevään odotusta!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |