Onnellinen

torstai 21. maaliskuuta 2013

Katselin äsken Katsomosta Salattujen elämien tämän iltaisen jakson. Normaalisti en kyseistä sarjaa seuraa, mutta sen verran ympärillä on pyörinyt viime päivinä hypetystä, että pakko oli vilkaista. Olen sellainen itkupilli televisiota katsellessa ja kirjaa lukiessa. Niinpä nytkin tirauttelin kyyneleitä.

Kunpa sitä osaisi arvostaa tarpeeksi omaa elämäänsä - kuinka hyvin asiat ovat. Totta kai sitä joskus maltti pettää lasten kanssa, työasiat rassaavat, parisuhteelle ei ole riittävästi aikaa ja facebookista luet ystävien kuulumiset. Mutta kaikkien näiden jokapäiväisten harmaiden ajatusten keskellä pitäisi muistaa, että asioilla on tärkeysjärjestys. Juuri silloin kiukutteleva 3-vuotias näyttää aika hellyyttävältä suurien tunnemyllerrystensä keskellä ja helppoakos sitä parempaa puoliskoa on suukottaa poskelle kertoakseen, että tässä olen. Ystävät ovat puhelinsoiton päässä. Työkin on onneksi vain työtä.
Maailmassa tapahtuu kamalia asioita ja koskaan ei tiedä, mitä huominen tuo tullessaan. Olen yrittänyt opetella elämään hetkessä, mutta pitäisi yrittää lujemmin. Vain tällä hetkellä on merkitystä. Juuri nyt tunnen oloni taas mahdottoman onnelliseksi. Tarraan tähän tunteeseen hetkeksi ja sitten kömmin lämpimään kainaloon. Unohdan murheet ja muistan, että minulla on loppujen lopuksi kaikki asiat erittäin hyvin.

10 kommenttia :

 1. Onnellisuutta ei voi koskaan aliarvioida hyvinvoinnin lähteenä - kaikkien pienten vastoinkäymistenkin keskellä on ihan parasta huomata, miten hyvin asiat loppujen lopuksi ovatkaan :)

  Aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Aurinkoista viikonloppua myös sinne! :)

   Poista
 2. AMEN!!

  Sama täällä, yritän mahdollisimman paljon elää hetkessä ja nauttia jokapäiväisistä pikkuasioista! <3 <3 Aina se ei ole helppoa, mutta pääasia että yrittää!!


  Kaunista päivää sinulle ihanainen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu, että se on uskomattoman vaikeaa. Yrittäminen on kuitenkin ilmaista! :) Toivottavasti sinullakin oli mukava päivä muru! :)

   Poista
 3. Kuin minun näppikseltäni! Ihminen on vähän sellainen, että aina hamuaa jotain lisää ja siinä hössäkässä unohtuu kaiken olemassa olevan rakkaan ja kauniin arvostaminen. Illalla ennen omaa nukkumaan menoani käyn vielä katsomassa, että tyttärellä on peitto hyvin. Usein siihen pieneksi hetkeksi pysähtyy ja tuntee samalla valtavaa kiitollisuutta ja onnellisuutta. Elämä on tässä ja nyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Voi, meillä on sama tapa! <3 Ollaan onnellisia ja muistetaankin se vielä. :)

   Poista
 4. Tahdon oikeesti olla sinun
  Enkä vain leikisti rakastaa
  Kanssas oikeesti kokea kaiken
  Mikä ollut on unelmaa
  Tahdon syliisi painaa pääni
  Tahdon lämpöösi nukahtaa
  Olla kanssasi oikeesti onnellinen
  Sua oikeesti rakastaa

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |