Vielä kodinhoitohuoneesta

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Aurinkoista pitkäperjantaita! Olen saanut kyselyitä meidän kodinhoitohuoneen kurapisteestä, josta olen ohimennen maininnut. Meillä kurapiste päätyi vahingon kautta tällaiseksi. Putkitöiden tekijöiden kanssa tuli nimittäin väärinkäsitys. Virallisiin kuviin oli piirretty tähän kohtaan hana ja lavuaari, mutta päätimme, että emme lavuaaria tarvitse, koska kylpyhuone on vain muutaman askeleen päässä ovelta. Tarkoituksena oli laittaa lattiakaivo lavuaarin sijaan.

 
No paikka lavuaarille kuitenkin tehtiin, joka tarkoitti sitä, että lattiaa täytyi nostaa ylöspäin, jotta lattiakaivon teko onnistuisi. Niinpä lattiakaivo on noin kolmen laattarivin verran ylempänä lattiasta. Toiseen reunaan kiinnitettiin pienen alumiinilistan ja silikonin avulla lasi. Aluksi ajattelin, että mitähän tuostakin tulee, mutta näin jälkeenpäin voi huokaista. Se on erittäin käytännöllinen. Moni vierailija on tuumannut, että onpa hieno idea, mutta valitettavasti en voi ottaa kunniaa itselleni.


Kodinhoitohuoneen ovelta katsottuna kurapiste sijaitsee vasemmalla puolella ja vastapäätä on seinään kiinnitetty Ikean lack-hylly, jota koristavat orkidea ja kynttilät. Ajattelin, että hyllyn yläpuolelle voisi kiinnittää vielä peilin. Helpottuisi miehen kotiparturointi.


Ylemmässä kuvassa näkyvä seinä on käsitelty karkealla antiikkilaastilla ja maalattu Tikkurilan maalilla V481 Shantung. Tuo seinä tuo kivaa rosoisuutta ja todennäköisesti uudessa talossa tulee tuollaisia pintoja olemaan enemmänkin.

2 kommenttia :

  1. Kiva blogi sinulla! Uusi lukija ilmoittautuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin olen käynyt kurkkimassa sun blogia! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |