Ihana aurinko = hyvä mieli

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kuluneella viikolla ainakin tätä äitiä on hemmoteltu kauan kaivatulla auringonpaisteella. Vuorokausi kylpylässä on ohi, ja oli mukava palata kotiin. Tämä aika vuodesta on omasta mielestäni parasta aikaa vuodessa, kun valo lisääntyy ja lumi alkaa sulaa, kesä on vasta edessä. Olen ehdottomasti kevätihmisiä.

Meillä on alkaa talo olla sisältä aika hyvällä mallilla. Takan alareunan listoittaminen taitaa olla suurin projekti. Ulkona puuhaa riittää ja äsken ikkunasta ulos katsellessa, koin pientä tuskastumista oikeestaan ensimmäistä kertaa koko tämän projektin aikana, että piha ei ole kunnossa. Olisi ihanaa laittaa istustuksia ja lumen sulaessa piensisustaa terassia. No kaikki aikanaan. Edes se ei saa huonolle tuulelle.
Reissusta on kiva kotiutua, kun tietää, että viikonloppua on vielä jäljellä. Meillä ei ole erityisiä suunnitelmia illaksi ja huomiseksi. Olisi kiva jos saataisiin jotakin pientä to do -listan osalta eteenpäin. Auringon myötä on eri tavalla virtaa touhuta.

Nämä kuvat ovat viime viikonlopun perheretkeltä. Käytiin merenrannassa ja kävelyllä jäällä, vielä kun se kestää. Maisemat olisivat kyllä yhtä hyvin voineet olla kylpylälomalta. Keski-Suomessa oli tosin huomattavasti enemmän lunta kuin täällä rannikolla.
Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

1 kommentti :

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |